Ljubav i seks

Šta izbor donjeg veša govori o NJEMU? Bele gaće znače samo JEDNU STVAR!

Objavljeno: 16.12.2016 | 21:16Izvor: Blic

Možda na prvu loptu izgleda nevažno, ali tip donjeg veša koji preferira vaš muškarac govori dosta o njemu. Novinar sa sajta „Elite Daily“ napravio je detaljno istraživanje na ovu temu. Evo šta je zaključio.

BOKSERICE

 Ako sretnete nekoga ko nosi ovaj vrećasti izgovor za donji veš, ogromne su šanse da još uvek nije dovoljno star da kupi pivo u prodavnici ili je bar takav u mentalnom smislu.

Bokserice su bile ogroman hit davnih dana, ali sada su jako nepoželjne jer se naboraju i nabudže u bilo kojim pantalonama koje odlučite da obučete.

Za neke su totalni favorit, ali za mene su znak da dečku koji ih nosi treba više stabilnosti u životu. I u međunožju.

SLIP

Ovo je muški ekvivalent za seksi donji veš.

Pošto je cilj ovih gaćica da istaknu muškost i skrenu pažnju na zategnutu guzu, velike su šanse da je ovaj lik pun samopouzdanja i ima želju da se prikaže u najboljem mogućem svetlu.

Tipičnog lika koji nosi ovakve gaće sigurno nećete voditi da upozna vaše roditelje, ali velike su šanse da će mu se sa vama posrećiti. Bar na jednu noć.

USKE BOKSERICE

Ovakav tip bokserica predstavlja klasiku i udobnost.

Muškarac koji ih nosi je džentlmen koji plaća račun u restoranu i pridržava vrata devojkama bez oklevanja. Iako se čini da je pitom, on ima i svoju opasnu stranu.

Takođe, obožava da se mazi.

USKE BELE GAĆICE

Jedini muškarac kome je dozvoljeno da nosi ovakve gaće je Brajan Krenston iz serije „Breaking Bad“, a čak ni on ne predstavlja izuzetak pravila.

Nijedan muškarac koji drži do sebe i nada se da će smuvati nešto, neće obući ovakav veš, a ako se desi da sretnete nekog, bežite glavom bez obzira.

I poželite mu sreću u životu.

MUŠKE TANGE

Muške tange su tip gaćica koji sadrži jako malo materijala i najčešće ih nose sportisti. One spadaju u opasnu teritoriju.

Ako se bavi sportom, možda i dobije prolaz, ali u ostalim slučajevima teško je odrediti da li je čudak ili jednostavno voli povetarac oko prepona.

NE NOSI GAĆE

Ako dečko koji vam se dopada ne nosi donji veš u javnosti, a nije Džoi iz „Prijatelja“, to može da znači nekoliko stvari.

Ili nije prao veš nedeljama ili je jednostavno čudak i aljkav do bola.

Zaključak: Muškarci u belim gaćama i vi koji ih ne nosite – Daleko vam lepa kuća!

(elitedaily.com)

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u