Ljubav i seks

Istina o ženama iz muškog ugla: 6 stvari koje vam partner nikada neće izgovoriti

Objavljeno: 23.06.2017 | 22:14Izvor: Super žena

Činjenica je da postoje stvari koje muškarci nikada neće izreći naglas ili priznati ženi.

Oni ih radije drže u tajnosti ili izostavljaju neke detalje koji bi mogli da povrede vaša osećanja ili izazovu neke probleme. 

Međutim, gledajte na to isto kao da vi same imate sopstvene tajne koje ne otkrivate svojim momcima ili muževima. To je sasvim normalno.

FOTO: PROFIMEDIA

Međutim, gledajte na to isto kao da vi same imate sopstvene tajne koje ne otkrivate svojim momcima ili muževima. To je sasvim normalno. 

Evo nekih malih tajni koje nećete nikada (ili ćete vrlo retko) čuti da govori vaš dragi...

 "Volimo da gledamo druge žene"

I nemojte se praviti da vas to iznenađuje. To svi znamo i činjenica je da muškarci (kao i mi žene) vole da pogledaju zgodnu ženu i okrenu se za njom. To je urođena reakcija, potpuno van kontrole, i što je još važnije – sasvim je nebitna. Nemojte to uzimati k srcu. Svaki normalan muškarac ima potrebu da gleda druge žene, a sve dok je samo to u pitanju zaista nemate zašto da brinete.

"Mi i dalje volimo da gledamo porniće"
Ne mora da znači da ih gledaju često, ali muškarci vole porniće. A bili bi i te kako srećni da žene napokon prihvate tu činjenicu. I zapravo žele da ih žene gledaju s njima. I da tu nema neke veće rasprave. Ne zato što im mi nismo privlačne, već ih vole i njima to ne predstavlja nikakav problem ili nešto neobično. A iz istog razloga ne bi trebalo da zabrinjava ni vas.

"Super je kada imate ženski izlazak"
Ima devojaka i žena koje ni u kom slučaju ne žele da ostave svog dragog samog, a kamoli da izađu bez njega i slično. Nemojte da budete jedna od njih. Muškarci to naprosto mrze. Jedna od boljih stvari koju oni vole jeste i da provode vreme sami. To znači da oni tada mogu da rade šta god žele – bez vas. Nebitno da li se radi o igranju igrica na kompjuteru, čitanju knjige, izlasku na pivo – nemojte im to uskraćivati. Pritom, mala odsutnost je dobra. Više ćete se voleti.

"Bili smo nervozni kada smo prvi put spavali s vama"
Naravno, glumili su da nisu uopšte nervozni. Ali duboko u njima kopkale su ih razne stvari i činjenica da se možda ne osramote, da vas ne iznevere i slično. Ko bi rekao, zar ne?

"Primećujemo kada vas drugi muškarci gledaju"
Možda se ponekad i prave da ne vide, ali zapravo sve snimaju. To izaziva u muškarcima osećanja između ponosa i ljubomore.

FOTO: PROFIMEDIA

"Ne volimo previše šminke"
Priznajmo, dešava se da žene preteraju sa šminkom. A muškarci to uopšte ne vole. Još sat nakon što vas je poljubio razmišljaće o tome ima li vašu šminku na svojim usnama. Ko bi to želeo? Nemojte da preterujete sa šminkom, pogotovo kada ste same s njim.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u