Ljubav i seks

Muškarci primećuju svaku sitnicu u krevetu, ali o ovih 5 nikada ne kažu ni reč

Objavljeno: 10.06.2017 | 22:46Izvor: medio.rs

Pre svega, muškarci ne primećuju oguljeni lak na noktima, suve pete ili dlačice, koje nisu uklonjene sa bikini zone. Oni primećuju druge stvari, kojih vi često niste ni svesne. Ovo su neke od njih...

1. Nesavršenosti
Da, on svakako primeti taj višak na stomaku ili strije. Ali to nikada neće spomenuti jer njemu to ni malo ne smeta. On vas voli baš takve kakve jeste, u njegovim očima vi ste prava boginja.

 

 

2. Sveža depilacija ili seksi rublje
Ako ste pomislile da muškarci ne mare za vaše donje rublje ili male trikove poput depilacije i uređenja intimne zone,niste u pravu. Iako su "zagrejani" za vaše telo, oni i te kako primećuju vaš trud. Doterajte se i uživajte u čarima strastvenog vođenja ljubavi. 

3. Reakcija na njegove mane
On će sigurno primetiti da gledate u taj njegov ožiljak, a to će ga učiniti nesigurnim. Ignoriši njegove mane baš kao što on ignoriše vaše, jer niko nije savršen.

FOTO: PROFIMEDIA

4. Koliko su vaše emocije jake
On želi da zna da je poželjan i da samo njega želite kraj sebe. Pokažite uzbuđenje i koliko vam on znači. To će ga usrećiti.

5. Da li uživate u vođenju ljubavi
Momci i tekako primećuju koliko uživate tokom seksa. Ako tokom te akcije izgledate ne zainteresovano verovatno neće imati želju da ode u krevet ponovo sa vama.

Izvor:Glossy


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u