Ljubav i seks

RADI MI ŠTA GOD ŽELIŠ: 9 stvari koje svaki GOLI muškarac želi da čuje!

Objavljeno: 02.05.2017 | 12:38Izvor: Kurir

Istina, kada već dođete do toga da ste oboje goli, razgovor mu neće biti prva stvar na umu, ali to ne znači da mu neće prijati da čuje nešto lepo i seksi, naročito ako je na njegov račun.

Sve je u mozgu, pa tako i uzbuđenje, a njegovo će se pojačati ako mu, kada ga vidiš takvog, kao od majke rođenog, na uvo zavodnički šapneš neku od ovih rečenica. 

"Želim te." Logično, verovatno se ne biste nalazili u toj situaciji da nije tako, ali neće škoditi da mu daš do znanja da si zainteresovana i uprkos njegovim (pre)dlakavim bedim prsima i mršavim nogama. 

"Imaš divna leđa/stomak/zadnjicu." Pa ne vežba valjda zbog zdravlja, je li... A možda i i vežba, a dodatno ćeš ga motivisati ako mu daš do znanja da primećuješ napredak i rezultate njegovog truda i rada.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia


"Sve na tebi je savršeno." Ovaj pristup uvek pali, posebno ako nemaš pojma kakav bi mu drugi kompliment dala.

"Reci mi šta voliš." Govori mu da si spremna na eksperimente i isprobavanje novih stvari. Plus, ako ti prihvatiš njegove zločeste sugestije i predloge, oraspoložićeš ga i za svoje.

"Sviđa mi se tvoj penis." Kratko, jasno i direktno. Pa što ako prasnete u smeh... 

"Radi mi šta god želiš." S ovim ćeš ga definitivno kupiti. Ali pazi, ovo govoriš samo ako tako zaista i misliš i ako se radi o momku kojem bezrezervno veruješ.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia


"Imam kondom." Nema ništa loše u ženi koja brine o sebi i svom (a i njegovom) zdravlju. Tako zna da, kada spavaš s njim, on ne spava sa svim drugim muškarcima s kojima si bila.

"Volim da te osetim u sebi." Prosečan muškarac je vrlo svestan da je i njegova oprema prosečna, ali želi da misli da s tim što ima raspolaže na natprosečan način - a jedino ti imaš moć da ga u to uveriš.

"Oh, oh, oh!" Jer, kao što smo već spomenuli, većini njih u trenutku kada ste goli više nije do priče. Entuzijastično mrmljanje i dahtanje govori više od hiljadu reči.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u