Ljubav i seks

PRLJAVE IGRICE! Žene ovo pali a NEĆE DA VAM PRIZNAJU!

Objavljeno: 19.12.2016 | 09:11Izvor: medio.rs

Svaka žena ima nešto što samo ona voli i što se možda drugim ženama ne bi dopalo, pa se muškarci često pitaju: Kako da znamo šta koja žena voli? Portal Viral Thread donosi nekoliko stvari koje žene vole u krevetu, a retko to žele da priznaju

1. Kada stvari postanu malo grublje. Ima puno prilika kada nežnost muškarca može da bude put ka naprijed, ali u isto vrieme devojke uživaju s vremena na vreme u malo grubosti. Seks je strast, a ništa ne "vrišti" više strast kao kada postanete pomalo prljavi.

2. Vole da ih podignete! "Sviđa mi se ideja da me neko podigne i poljubi, dodirne i stavi uza zid pre nego što akciju prebacimo na krevet ili na pod", rekla je Kristin (26) za Viral Thread.

3. U javnosti. U seksu je sve u kontekstu. I ne postoji ništa uzbudljivije nego trenutak kada ste na rizičnom mestu.

Clip art

4. Maljave grudi. Nemojte da se zavarate. Puno dama voli pravi mačo stil i maljave grudi, pa čak i ako kažu da ne vole, ne obraćaju previše pažnje na to.

5. Povlačenje za kosu. Anketa koju je sproveo Viral Thread pokazala je da je na trećem mestu najpoželjnijih agresivnih pokreta u krevetu od strane žena upravo povlačenje za kosu. Zato ne budite stidljivi, ali ne vucite prejako, u seksu sve treba da bude "u sredini".

6. Igrice sa ulogama. Ne pričamo ovde o čudnim ulogama koje smo imali u školama, već o novom nivou seksi stvari. Kazanova stvari. Gladijatori, policajci... Shvatate poentu?

7. Naređivanje. Niko ne zna kada se to dogodilo, ali negde u ljudskom umu svi mi se pomalo "ložimo" na moć i dominaciju. Ne postoji devojka koja ne želi da joj muškarac šapne na uvo tačno šta želi od nje!

screenshot

8. Prljave reči. Prljavi razgovor često se pominje kao najbolje podizanje raspoloženja. Međutim, reči koje žene često žele da čuju su veoma gadne. Uvek je jako zeznuto da znate gde je granica, ali testirajte malo po malo...

9. Nežno davljenje. A sada je došao na red za čudne stvari. Ovo je rastući trend kada uđete na divlju stranu seksa. Ovo nije neki hardkor, sprečavanje disanja i slično. Ovo je nežna vrsta davljenja, ali opet ne previše nežna.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u