Ljubav i seks

Pet sitnica koje muškarci primećuju na ženi tokom prvog seksa

Objavljeno: 21.04.2015 | 09:33Izvor: medio.rs

Istraživanje je pokazalo kako se žene za vođenje ljubavi s novim partnerom pripremaju čak 6 sati. Manikr, pedikir, depilacija, solarijum, losion za telo, donje rublje, frizura, šminka, samo su neki od bjuti rutina pomoću kojih žene žele da zablistaju u krevetu i da očaraju novog partnera. Ipak, muškarci su mnogo jednostavnija bića i te neke stvari uopšte ne primećuju.

Samopouzdanje 

Nema ništa zavodljivije od žene koja se oseća sigurno u svojoj koži i ne libi se to i da pokaže. Kada ona skine odeću, on ne primjećuje bikini frizuru, suvu kožu ili pedikir, već erotični govor tela koji ga u samo nekoliko sekundi može oboriti s nogu. 

Pokreti 

Ženstveni hod, njihanje bokovima i pokreti tela koji odišu ženstvenošću neki su od najjačih muških seksualnih okidača. On ne vidi vašu frizuru ili razmazanu maskaru već vaše telo koje se giba u skladu s njegovim dodirima. 

Izraz lica 

Strast i požuda koja se može očitati na ženskom licu muškarcima je neodoljivo. On neće primetiti novu zelenkastu senku na očima ili losion sa svetlucavim zrncima, već njen izraz lica tokom strastvenih zagrljaja. Slatke grimase na vrhuncu seksualnog čina njima su nešto posebno i uzbudljivo. 

Obline 

Golo žensko telo u polumraku sobe, prizor je kojem ne može da odoli ni jedan muškarac. On ne vidi vaše strije i celulit već zavodljivu siluetu ukrašenu ženstvenim trbuščićem, stražnjicom, bokovima i grudima koji će ga oboriti sa nogu. 

Miris 

Svaka osoba ima svoj specifičan miris kože. On ne želi da oseti vaš novi parfem ili mirisnu vodicu za telo, već prirodan miris vaše kože koji se pojačava tokom strastvenog vođenja ljubavi, a koji će rado osetiti na svojoj odeći i posteljini i nakon seksa. 

Izvor: Zadovoljna


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u