Ljubav i seks

OVIH PET POZA bi žene najradije izbacile iz SEKSA!

Objavljeno: 29.04.2017 | 18:41Izvor: medio.rs

Iako bi svi u porno-industriji rekli da su ove seks-poze veoma erotske i stvorene da uzburkaju strasti u krevetu, to ne znači da ih žene u stvarnosti vole

Mnoge dame su istakle da im sledeće poze u seksu idu na živce, jer su previše naporne i nezanimljive, dok muškarci vole da ih ponavljaju. 

69 

Iako ova poza izgleda veoma zabavno na ekranu, ona je u realnosti često veoma neudobna. Pripadnice lepšeg pola ističu da se ne osećaju prijatno i da je to prava vratolomija za njih. 

Stojeći 

Da, ovo je još jedna od zahtevnih poza, a dame su rekle da osećaj nije ništa posebno. 

U kadi 

Mnogi filmovi su nam pokazali kako seks pod tušem može da izgleda divlje, seksi i romantično. U stvarnosti? Obično je reč o naporu, jer oba partnera moraju da budu veoma fokusirani na svaki pokret, kako nešto ne bi pošlo po zlu. 

Obrnuta kaubojka 

Iako muškarci uglavnom obožavaju ovu pozu, budite sigurni da to ne važi za žene. Poza u kojoj je žena na vrhu im je uvek poželjna, ali okretanje leđa im ne predstavlja zadovoljsto. 

Noge iza glave 

Ovo je još jedna vratolomija koju su pripadnice lepšeg pola istakle kao previše zahtevnu. Seks jeste užitak, a ovo im zapravo ne prija.

Informer


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u