Ljubav i seks

Najefikasniji trikovi da seks duže traje! Provereno!

Objavljeno: 26.08.2016 | 23:07Izvor: Blic

Najnovija istraživanja su pokazala da prosečan seksualni odnos traje 5,4 minuta. Ukoliko je to slučaj i kod vas, probajte ove trikove koji provereno funkcionišu...

Australijski psiholog, doktor Brendan Zietič, sproveo je istraživanje koje je obuhvatilo 500 parova. Oni su u periodu od mesec dana merili vreme svojih seksualnih odnosa, od trenutka penetracije do ejakulacije.

Pokazalo se da u proseku seskualni odnosi traju oko 5,4 minuta, mada su rezultati bili veoma raznovrsni, od 33 sekunde do 44 minuta. 

Nemoguće je odrediti koliko dugo treba da traje zadovoljavajući seksualni odnos, jer mnogo faktora utiče na to. Ukoliko vam se konačno ukazala prilika da idete u krevet sa nekim ko vam se sviđa jako dugo, verovatno će trajati tri minuta. Kada ste nekoliko meseci u vezi i dalje ste zaljubljeni, a dovoljno poznajete jedno drugo, pa možete da održite tempo satima. Za parove koji su duže u vezi, to je obično od pet do 20 minuta.

Većina muškaraca se brzo uzbudi, dok ženama treba malo duže. Zbog toga je možda potrebno da produžite seksualni odnos, a evo kako to možete da postignete.

Oboje bi trebalo da:

Mnogo pričate

Pričajte jedno drugom šta vam se dopada i šta vas uzbuđuje. Možete čak i da uvedete skalu po brojevima koja određuje vaš nivo uzbuđenja. Možda će vam biti čudno u početku, ali će olakšati komunikaciju sa partnerom.

Pustite da vam uzbuđenje diktira tempo

Ukoliko je muškarac blizu orgazma, a vi niste, u potpunosti zaustavite njegovu stimulaciju i naterajte ga da prebaci pažnju na vas.

Shvatite da orgazam nije sve

Umesto da se fokusirate na krajnji cilj, potrudite se da uživate u seksu i da redovno menjate način stimulacije kako biste oboje bili duže blizu klimaksa.

Menjate poze, menjate sobe, promenite kanal

Učinite sve što je potrebno da promenite raspoloženje, da bude seksi, ali sa merom.

Ona bi trebalo da:

Preuzme kontrolu

Ukoliko vi preuzmete kontrolu, tako što ćete biti gore, tako možete da pratite koliko uzbuđen on postaje i da prilagodite tempo po potrebi.

Samo nastavi

Što češće muškarac svršava, to će biti izdržljiviji sledeći put.

Prevari svoj mozak

Ukoliko ste previše fokusirane na to da njega usporite, onda ne mislite na sebe. To je nezgodno jer većina žena mora da se skoncentriše na orgazam. Što više znakova orgazma vaš mozak prepoznaje, to ćete brže dostići vrhunac. Fokusirajte se na ono što inače radite da bi došle do orgazma i onda to uveličajte, kako bi vaš mozak pomislio da je to to.

Primeni metodu stiskanja

Ovo je stara metoda koja se koristi za muškarce koji svršavaju brže nego što biste vi želele. Kada je on na vrhuncu uzbuđenja, čvrsto stisnite vrh penisa 15 do 20 sekundi.

On bi trebalo da:

Zna da se opusti

Privremena ejakulacija podrazumeva da muškarac dođe do orgazma previše brzo, na svoje ili partnerovo nezadovoljstvo. Oko 30 odsto muškaraca ima problem sa prevremenom ejakulacijom u nekom trenutku svog života. Zbog toga bi trebalo da se opustite i da ne stvarate sebi pritisak da seks mora da traje satima, jer to samo stvara dodatnu nervozu.

Izabere sve osim svoje omiljene poze

Svako ima određenu pozu koja ga stimuliše više od drugih. Međutim, ukoliko želite da seks traje duže, bolje je da izaberete nešto što vam nije toliko vizuelno atraktivno ili vas ne stimuliše toliko.

Uspori za bolji seks

Muškarci su slični ženama kada je u pitanju intenzitet orgazma - što je duža akcija, to je orgazam snažniji. Daleko je veće zadovoljstvo kada ste duže u stanju pred orgazmom. Zbog toga će usporavanje seksa prijati oboma.

Prvi put svrši solo

Probajte prvo da svršite solo, a drugi put sa partnerkom. Većina muškaraca može bolje da se kontroliše drugi put.

Poznaje sebe

Što bolje poznajete sebe, to je veća šansa da znate šta će vas gurnuti preko ivice. Vežbajte kako biste što bolje kontrolisali svoje uzbuđenje i orgazam.

Proba stani-kreni tehniku

Često muškarci koriste ovu tehniku za vežbanje. Postoji više verzija, ali se svodi na to da tokom masturbacije dođete skoro do vrhunca i prestanete i tako nekoliko puta dok ne svršite. Sledeći put ponovite isto to, ali sa partnerkom, govoreći joj kada da krene i kada da prestane. Treći put uradite to isto tokom seksa. 

Probajte ove trikove i sigurno će dati rezultat!

 

(Dailymail.co.uk)

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u