Ljubav i seks

MUŠKARCI: Ako nećete da se izblamirate u seksu, ovo nipošto ne smete da uradite!

Objavljeno: 22.12.2014 | 17:37Izvor: Telegraf.rs

Nije retka pojava da se čovek izblamira u seksu, naročito ako prvi put spava s nekom devojkom. Budući da nije lako povratiti samopouzdanje posle takve epizode, bolje je pripaziti da vam se ne desi

Muškarci često vole da se prave važni kad je seksualno umeće u pitanju, pa imamo česte slučajeva Kazanove u pokušaju, ali stvarnost je malo drugačija. Zato, pazite šta radite! Donosimo vam sedam najčešćih grešaka koje muškarci prave u krevetu:

Tihi igrač

Začuđujući broj muškaraca je prilično tih tokom odnosa, zbog čega im se partnerke ponekad osećaju udaljeno. Iako niko ne očekuje životinjsko rikanje, senzualno uzdisanje pokazaće da uživate u odnosu, i da vas nije strah da to i pokažete.

Brza predigra

Već ste sigurno čuli da muškarci vole na brzinu da odrade predigru, pokušavajući što pre da pređu na konkretan odnos, i da uživaju u pravoj stvari. Ali, u stvarnosti, predigra je jako važna za istinsko uzbuđenje žene, pa slobodno produžite poljupce, zagrljaje i nežno skidanje odeće. Ako usporite ljubavnu igru na početku, kasnije ćete oboje još više uživati u njoj.

Pazite na prste

Penetracija prstima je čest oblik predigre. Ali, muškarci često znaju da izgube kontrolu. Posmatrajte neverbalne znakove vaše partnerke koliko joj prija ovaj način igre, te po potrebi smanjite tempo i snagu dodira.

Pregruba stimulacija

Za žene, klitoralna stimulacija daje snažnije osećaje nego sama penetracija. Stoga nikad ne zaboravite ovaj deo njenog tela. S druge strane, nemojte vršiti preterani pritisak. Kako je izuzetno osetljiv, snažniji dodiri mogli bi čak i da je zabole.

Fokusiranost samo na jedan deo tela

Ako želite dajoj pružite istinsko zadovoljstvo, nemojte se koncentrisati samo na jedan deo njenog tela. Nakon što joj izljubite vrat, pređite na grudi, a zatim na klitoris. Ne zadržavajte se predugo na istom mestu, ali računajte i da je prevelika stimulacija može isto biti neugodna za ženu.

Izostanak nežnosti nakon muževnosti

Ako vaša partnerka voli malo siroviju igru i snažnije pokrete tokom odnosa, vaš je zadatak da ih pružite. Ali, kad se strasti umire, pokažite nežniju stranu. Zagrlite je i nežno dodirujte po licu. Tako ćete ostaviti utisak muževnosti i veštine u vođenju ljubavi.

Fokusiranost samo na G-tačku

Poznato mesto ženskog užitka nalazi se na gornjoj strani vaginalnog zida. Ima rebrastiju teksturu na dodir, pa se može i napipati prstima. Iako je ključna za istinsko uživanje nežnijeg spola, G-tačka ne bi trebalo da vam bude opsesija. Čak i ako uspete da je pronađete, ne zaboravite ostale delove njenog tela.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u