Ljubav i seks

Ljubavne tradicije koje pod hitno moraju da se vrate

Objavljeno: 02.10.2014 | 12:27Izvor: medio.rs

Poruke su super, a ništa manje super nije ni dopisivanje preko Fejsbuka, ali budimo realni, mi koji smo bili prisutni u vreme kada su stvari bile drugačije znamo koliko je sve bilo lepše pre buma tehnologije. U to ime, ovo su stvari koje pod hitno moramo vratiti kada je u pitanju ljubav.

Telefonski pozivi 

Danas više ne čekamo pored telefona da nas dečko pozove, jer imamo mobilne, ali to nije jedini razlog. Razlog je i činjenica da momci sve ređe zovu. Poruke su zamenile potrebu za razgovorom telefonom, što možda nije loše jer imamo više vremena da smislimo dobar odgovor ali opet, zar nije bilo lepo drhtati preko telefona kada čujete glas muškarca koji vam se sviđa? 

Udvaranje 

Danas je "like" na Fejsbuku znak da vam se neko sviđa, tu je i opcija "poke", a obe su opcije nedovoljna zamena za pravo pravcato udvaranje. Želimo muškarce koji će ženu odvesti na sladoled usred bela dana i ne očekivati seks na prvom sastanku, muškarce koji će se truditi oko žena i bacati im kamenčiće o prozor u sitne sate. Ne mora baš sve biti kao u restoranu brze hrane. 

Cveće 

Danas je prava retkost videti muškarca koji nosi buket u ruci (a da nije nešto loše uradio). Nekad je cvet bio znak da mu se sviđate i da želi da vas osvoji. Želimo da se to vrati. 

Otvaranje vrata 

Znamo, žene su emancipovane i mogu same da otvore vrata, ali to ne znači da ne vole muškarce koji će napraviti to umesto njih. 

Pisanje pisama 

Toplo-hladno je igra zanimljiva srednjoškolcima, ali čini se kako je sve više ljudi fascinirano upravo takvim pristupom. Želimo da se vrate dani kada su muškarci pisali ljubavna pisma u kojima jasno otkrivaju svoje namere, a ne da žene moraju da ih dešifruju. 

izvor i foto: indexfeelart/freedigitalphotos.net


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u