Ljubav i seks

Kako odabrati pravog muškarca za brak

Objavljeno: 30.09.2014 | 16:48Izvor: Telegraf.rs

Svaka devojka priželjkuje da dođe taj trenutak kad će "stati na ludi kamen". Kad se tako nešto desi, teško je voditi se razumom i razmišljati o dobrim i lošim stranama veze, ali kod ovako važnih, životnih odluka, ipak treba dobro uključiti mozak.

Izbor odgovarajućeg parnera ključan je za srećan brak. Za to su važni mnogi faktori, a najviše pažnje treba obratiti na one stvari koje su vama najbitnije.

PARTNER S KOJIM SE SLAŽETE

Veoma je važno pronaći nekoga s kim se slažete i lako pronalazite teme za razgovor. Na taj način ćete biti u mogućnosti da zajedno radite neke stvari i da razgovarate, a da vam ne bude dosadno.

SLIČNA INTERESOVANJA

Ako izaberete nekoga ko ima mnogo sličnih interesovanja kao i vi, to je velika prednost. Vaša interesovanja se ne moraju poklapati u potpunosti, ali ona glavna bi svakako trebalo.

LIČNOST

Ako ste opuštena osoba, a vaš partner baš i nije, previše se brine za posao, karijeru i slično, to je pretnja vašem braku. Pre nego izaberete partnera, analizirajte način na koji oboje razmišljate i shvatate stvari.

STANDARDI

Pri izboru partnera morate uzeti u obzir svoje standarde, ali i standarde vaše porodice. Sasvim je u redu odabrati nekoga ko ne pripada društvu kao što je vaše, ali potrudite se da ta osoba nije potpuna suprotnost tome.

POŠTOVANJE

Jasno je da ne možete provesti život s nekim ko ne poštuje vas, vaše snove, ciljeve i ličnost. Zbog toga izaberite nekog ko će vas ceniti do kraja života.

POVERENJE

U današnje vreme veoma je važno odabrati osobu kojoj možete verovati. Ne možete imati srećan brak ako ne verujete jedno drugom.

PROVODITE VREME ZAJEDNO

Kao što je važno provoditi vreme zajedno, ključno je i da budete s osobom koja vam rado poklanja svoje vreme, i u čijem društvu volite da budete.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u