Ljubav i seks

ISPOVEST TINEJDŽERKE: Spavala sam sa OŽENJENIM muškarcem, a zbog PAKLA koji mi je priredio - to više NIKADA neću ponoviti

Objavljeno: 09.05.2017 | 20:23Izvor: Telegraf.rs

Veruje se da najveću krivicu za preljubu snose devojke koje su umešale prste u tuđe brakove. Da li je uvek baš tako?

Ovo je ispovest žene koja je spavala sa oženjenim muškarcem i sada želi da se zbog preljube i uništenog braka izvini njegovoj trudnoj supruzi.

Sa druge strane, Fred je bio visok, markantan i veoma šarmantan. Znao je da flertuje sa mnom kada mu žena nije bila u prodavnici, a to je zbog trudnoće u poslednje vreme bilo često. Zvao me je Crvena.

Imala sam crvenu kosu, zbog koje su me starije žene zaustavljale na ulici i govorile da plaćaju na stotine dolara da bi imali sličnu frizuru. Mrzela sam svoju kosu, ali uzbudila bih se svaki put kada bi me nazvao tim lepim nadimkom. A nije mu mnogo trebalo da me zavede, jer sam bila željna ljubavi, koju nisam imala kod kuće ili kod momaka u školi.

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

Fred je činio da se osećam posebno, bez obzira što sam imala 17, a on 30 godinaRazlika u godinama mi nije smetala, za razliku od toga što mu je supruga trudna. Nikada nisam želela da budem žena broj dva. Kada sam napunila 18 godina, Fred me je pozvao u njegovu kancelariju i poljubio me.

– Stvari ne funkcionišu najbolje između nas. Razvodimo se – rekao je Fred.

Bila sam šokirana, ali sam osetila olakšanje i dozvolila mu da me poljubi. Ljubio me je po vratu, dahtao i stvarao neku vrstu jeze, koja mi je prolazila niz kičmu i širila se po rukama. Nastavili smo da se viđamo.

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

Jednom prilikom pozvao me je u njegovu kuću. Srela sam njegovu ćerku i na trenutak se uplašila i zbunila. Odlučila sam da ostanem, jer će se uskoro razvesti, zar ne?

Uspavao je ćerku i pozvao me u spavaću sobu. Sećam se da sam ga pitala koji krevet koristi, jer je bio izuzetno udoban. Rekao mi je da su morali da promene zbog njegove trudne supruge. Trebalo je tada sa prekinem sve, ali bilo je prekasno. Kada je izašao iz kupatila, bio je potpuno go. Uskoro sam bila i ja.

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

Ne znam zašto, ali ne sećam se najbolje seksa. Znam da je bolelo i da je u mene ulazio sa kondomom, ali i bez njega. Posle toga stvari su se promenile. Pronašla sam novčanik i videla da je lagao, jer ima 38 godina. Kasnije sam saznala da je kao marinac spavao sa stotine devojaka i to bez zaštite. Istog momenta sam otišla na pregled i saznala dobre vesti – nisam trudna i nisam dobila nikakvu bolest.

Najgore od svega što sam ga videla kako se ljubi sa ženom na poslu uz obećanje da će mu spremiti omiljenu večeru. Šta je bilo sa razvodom?

Ne mogu da kažem da sam bila zaljubljena. Bila sam naivna i ne krijem svoju krivicu. Kasnije sam saznala da su se, ipak, razveli. Možda sam uništila jedan brak, a možda bi do toga došli i bez mene.

Ako bih sada srela Lisu, rekla bih joj da mi je stvarno žao. Nikada nisam htela da imam nešto sa zauzetim čovekom. Nadala sam se da će ova priča drugačije završiti. Bila sam željna ljubavi, a za uzvrat sam dobila samo laž i prevaru. Bio je prvi, ali ne i poslednji muškarac, koji mi je slomio srce.Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u