Ljubav i seks

ISPOVEST PROFESORKE IZ TUZLE: Predavala sam biologiju i redovno imala SE*S sa učenicima!

Objavljeno: 05.05.2017 | 09:24Izvor: Kurir

Maja ima 45 godina, udata je i ima dvoje dece, a ovo je njena priča, njena ispovest, njen greh, njen život…

Maja je, inače profesorica iz Tuzle, koja se udala relativno rano. Sa svojih 19 godina, napustila je studije, kako bi stala na ludi kamen sa momkom sa kojim se zabavljala.

Njenim roditeljima, koji su važili za eminentne i akademske ličnosti u gradu na zrnu soli, teško je palo njeno detinjasto razmišljanje i odbacivanje svega onoga za šta su se oni borili, da bi joj osigurali budućnost. Nakon udaje, ili kako su njeni roditelji imali običaj reći - bega, s roditeljima je bila na Vi… dugi niz godina.

U braku nije (bila) sretna

"Od svoje 19. godine sam u braku s muškarcem koji je ‘prvi naišao’. Sada, nakon toliko godina, svatila sam koliko sam pogrešila, odnosno koliko su moji roditelji bili u pravu", rekla je Maja.

Punih 25. godina je u braku s muškarcem kojeg, kada sve sabere i oduzme, nije ni volela. Bar ne toliko da bi sa njim provela život. Međutim, kada su dobili prvog sina, a kroz dve godine i drugog, muškarac koji je bio njen muž, postao je samo muškarac.

Maja je živela za svoju decu, i mnogo stvari u životu propustila, kako je istakla.

Kada su njeni sinovi postali odrasli muškarci, odlučila je da pokuša da se ponovo oseti ženom, poželjnom i zadovoljnom.

Foto Profimedia, IlustracijaFoto Profimedia, Ilustracija

Sreća nakon razvoda

Već pet godina Maja nije u braku. Kao dve odrasle i racionalne osobe, suprug i ona su odlučili da se rastanu. Ni on, a ni Maja, jedno drugom nisu pružali dovoljno pažnje, ljubavi, seksa… Samo su mučili jedno drugo.

"Tada, nakon razvoda, postala sam MILF iako u početku nisam ni znala šta to znači", kroz osmeh je rekla Maja.

Kao profesorica bilogije u jednoj srednjoj školi u Tuzli, svojim mladalačkim izgledom, izazovnim oblaćenjem i velikim kukovima, Maja nikoga nije ostavljala ravnodušnim. Muškarci, odnosno tinejdžeri nisu krili divljenje njenim izgledom, krupnijom ali senzualnom građom. Znala je. Nije se protivila. Štaviše, uživala je.

"Znam da su to tinejdžeri, deca… Ali da sam u njihovim očima privlačna, mnogo mi je značilo… I dalje znači. Ponosna sam. Moje samopouzdanje je poraslo", tvrdi Maja.

Sve je odmaklo kontroli onda kada su njeni učenici, ali i oni kojima nije predavala, počeli da šalju zahteve za prijateljstvo na Fejsbuku. Neki su samo lajkovali njene fotografije, koje su više otkrivale nego skrivale, a neki su, oni malo hrabriji, slali poruke, zvali na piće, na vožnju…

Profesorici biologije je sve to laskalo i dizalo joj samopouzdanje. Kako i sama kaže, to joj je falilo, da se oseća potrebnom i poželjnom. Pa je tako pristajala na njihove ponude. U skrivenim kafićima, pretežno van Tuzle, ispijala je piće s svojim učenicima. Doterivala se za njih. Na Maji je uvek, na svakom sledećom sastanku, bilo nešto kraće i uže.

"Nemate pojma kako je lep osećaj kada vas obasipaju komplimentima. Možda nisu bili iskreni, ali su itekako prijali”, rekla je Maja s dubokim uzdahom.

Foto Profimedia, IlustracijaFoto Profimedia, Ilustracija

Seks s učenicima

S moralne strane, kako je i sama u više navrata tokom razgovora rekla, nije bila ponosna na sebe. Znala je da je to, što s učenicima radi bilo pogrešno i da je (možda) zakonom kažnjivo. Međutim, njeni seksualni apetiti rasli su s svakim sledećim momkom s kojim bi provodila nekoliko sati.

"S svakim sledećim sastankom želela sam još! Seks mi se osladio i nisam razmišljala na posledice. Tada, jedne večeri dok sam s vozila s jednim učenikom, saznala sam da sam MILF".

Bilo ju je sramota svog neznanja, ali je ipak htela da čuje šta znači MILF. Kada je saznala, u isto vreme bila je i sretna i tužna. Osećala se prljavo, ali isto tako, nije mogla reći ne. Štaviše, njeni apetiti za seksom do te mere su porasli da je tokom dana godišnjeg odmora učenike pozivala u svoj dom. Po prvi put u svom životu imala je seks s dvojicom muškaraca, odnosno tinejdžera, i kako kaže: "I bilo je vreme!".

Danas je Maja, i dalje, profesorica biologije, ali daleko od BiH. Danas je upravo ona profesorica koja je najomiljenija među muškim učenicima. Danas je Maja, kao i što je bila pre, nezasita MILF-ica koja o posledicama ne razmišlja i u svakom danu, kao da je posljednji, sebično uživa.

Foto Profimedia, Ilustracija

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u