Ljubav i seks

(FOTO) ZAŠTO BAŠ ONA? Iako su suze u njenim očima, ova fotografija krije PREDIVNU priču!

Objavljeno: 05.05.2017 | 17:09Izvor: Kurir

Fotograf Džejms Dej je 30. aprila fotkao venčanje Adrijana i Rozlin u Bovralu (Australija). Pozirali su mu, kako to rade svi mladenci, a onda mu je nešto palo na pamet.

"Svetlo je bilo predivno, a ja sam zanemario sve što sam do tog trenutka naučio o fotografisanju. Rekao sam im da prestanu da poziraju. Da uživaju u svom prvom zalasku sunca kao muž i žena", napisao je Dej na Fejsbuku uz fotografiju koja je postala viralna.

Zatim je rekao mladoženji da mora nešto da ga pita, ali da odgovor saopšti mladi, a ne njemu.

"Od milijardu žena na planeti, odabrao si Rozlin da sa njom provedeš ostatak života. Zašto?", glasilo je njegovo pitanje.

Tad je Adrijan šapnuo odgovor Rozlin u uvo, a suze su potekle niz njeno lice. Dej je takođe počeo da plače, ne znajući šta joj je Adrijan rekao.

"Nije bilo za moje uši. Drago mi je što su uspeli da podele taj trenutak. Zbog toga volim da fotografišem. Zbog ne preterano nametnutog poziranja", rekao je Dej za Huffington Post.

Nakon sentimentalnog snimka, novopečeni mladenci su napravili zajedničku fotografiju sa Džejmsom Dejom.

"Da bi dirnuo druge, najpre moraš i sam da budeš dirnut, rekao mi jednom jedan fotograf. Mislim da je ovo dokaz da je bio u pravu", rekao je Dej.

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u