Ljubav i seks

Bivši dečko mi je priznao da je spavao s mojom najboljom drugaricom. Da li da joj oprostim izdaju?

Objavljeno: 04.08.2015 | 10:19Izvor: Telegraf.rs

Otkriće, koje je anonimna čitateljka DailyMail saznala posle 30 godina, zapanjila ju je toliko da nije znala šta da uradi, pa je odlučila da se obrati jednoj poznatoj kolumnistkinji

Jedna anonimna devojka poslala je pitanje kolumnistkinji portala DailyMail, Rovan, šta da radi pošto je saznala skoro od svog prvog dečka, sa kojim je bila pre 30 godina zajedno na koledžu, da je spavao s njenom najboljom drugaricom.

Sumnjala je u nju, ali ona je tada poricala. Posle toliko godina, ona je srećno udata, ali je to pitanje mučilo godinama. Nije znala da to sve ostavi u prošlosti, ili da se suoči sa svojom drugaricom.

Upravo iz tog razloga, odlučila je da potraži pomoć od kolumnistkinje ovog uglednog britanskog portala.

Ovo je njen odgovor:

“Nijedna emocija nije toliko snažna kao ljubomora, koja te vraća tačno u onaj trenutak kada je bila najjača. U tvom slučaju, tebi se stanje samo pogoršalo, jer prošlo je toliko vremena, a živela si u laži od strane ljudi kojima se verovala.

Činjenica je da su oni imali seks za vreme koledža, može samo da znači da je bio spontan, urađen tokom nekog pijnastva ili tokom naleta strasti, više nego da bi tebi možda napakostili. Možeš samo da zamisliš kako je bilo tvojoj drugarici kada je shvatila da će saznati da će izgubiti tvoje poverenje.

Pitanje da li bi trebala da se suočiš sa njom zavisi od tvog raspoloženja. Prvo bi trebala da se pitaš da li to saznanje je napravilo zid između tebe i drugarice?

U svakom slučaju, ako možeš taj momenat da ostaviš iza sebe u prošlosti, to bi bilo najmudrije i najlakše, jer ovako bi samo otvorila Pandorinu kutiju. Sve ove godine, dobra dela tvoje najbolje drugarice bi trebalo da budu mnogo jača, i da prevagnu, i bace prašinu na tu mladalačku glupost.

Pravo pitanje je zašto je tvoj bivši momak to sada rekao, jer se dobija osećaj kao da želi da vam poremeti odnose.

Odluči da li želiš da kopaš po svojoj prošlosti ili da budeš uz svoju najbolju drugaricu.”


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u