Ljubav i seks

5 znakova da vas muškarac beskrajno voli

Objavljeno: 22.11.2014 | 14:44Izvor: medio.rs

Želite li da saznate da li je muškarac zaista zaljubljen - čitajte između redova.

Kada govorimo o izražavanju emocija, muškarcima je to najteža stvar. Za razliku od zaljubljene žene koja o tome ne prestaje da govori, on o istom ne prestaje da razmišlja. 

Otkrivamo male, ali važne znakove koji otkrivaju da vas zaista voli

Šalje luckaste poruke

Što banalnija poruka to su njegove emocije jače. Poruke poput fotografije simpatične životinje s citatom, nekog vica ili linka na neki članak koji zna da bi vas zanimao zapravo su znakovi da stalno misli na vas i kako želi da vam pokaže da zna šta volite i šta vas zanima.

Traži vaš modni savet

U trenutku kada od vas zatraži savet šta da obuče za neku priliku znajte da mu je stalo do vas. Muškarcima je takav potez vrlo privatan i intiman. Još ako od vas zatraži da sa njim odete u šoping, znajte da mu je stalo do vas i da vas želi u svom životu.

Zove vas bez posebnog razloga

Muškarac koristi telefon u tri situacije - zbog posla, radi dogovora i da čuje nečiji glas. Ako mu niste koleginica ili nema neki dogovoreni sastanak, znajte da je reč o ovom trećem. Ovo je znak da mu nedostajete i da jedva čeka da vas čuje i vidi.

Prijatelji ga zezaju zbog vas

Kada slučajno u razgovoru ili preko telefona čujete kako ga prijatelji podbadaju zbog vas znajte da je reč o ljubavi. Muškarci međusobno ne vole da dele intimne trenutke, osim u dve situacije – ako je reč o neobaveznom seksu ili pravoj ljubavi. Ovo prvo ostaje u muškom krugu i ne izlazi iz njega, ali ako ste se našli u njihovoj muškoj priči koja na šaljiv način dolazi do vas, znajte da se itekako hvali vama.

Pravi planove unapred

Ako vam, nakon zajedničkog popodneva predlaže druženje za sutra, prekosutra ili za vikend, možete biti sigurni da je zaljubljen. Ovo je znak da uživa u vašem društvu i da jedva čeka sledeću avanturu u koju ste uključeni samo vas dvoje.

Izvor: Cosmopolitan.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u