Fudbal

ZORAN TOŠIĆ O BIVŠEM SAIGRAČU: Nisam se uverio da je Kristijano Ronaldo gej!

Objavljeno: 23.11.2016 | 12:38Izvor: medio.rs

Zoran Tošić, koji je šest meseci igrao s Kristijanom Ronaldom u Mančester junajtedu, kaže da mu nije poznato da Portugalac voli muškarce više nego žene

Kristijano Ronaldo je super tip, ali zaista nemam pojma da li je gej, kaže srpski reprezentativac Zoran Tošić, koji je šest meseci igrao s Portugalcem u Mančester junajtedu.Sadašnji as Real Madrida izazvao je zemljotres u fudbalskoj javnosti zbog incidenta na derbiju protiv Atletiko Madrida prošle subote. Njemu je protivnički fudbaler Koke dobacio da je peder, a Ronaldo mu je, aludirajući na svoje basnoslovne ugovore, na to odgovorio: "Jesam peder, ali veoma bogat peder, seronjo".

Samo lepe reči

Budući da se duže od godinu dana šuška da je Ronaldo gej ili biseksualac, posle ovakve izjave neće ga oprati ni Atlantski okean. Njegov bivši saigrač Tošić sumnja da je Ronaldova reakcija na utakmici predstavljala priznanje da Portugalac voli dečake.

Stvarno ne znam odgovor na pitanje da li je Ronaldo gej. Mogu da kažem da je veliki profesionalac i trudi se da takav bude i na terenu i van terena. Nisam siguran zbog čega je rekao za sebe da je "bogati peder", ali pretpostavljam da je sve bilo u žaru borbe. Koke ga je svesno provocirao, a on je verovatno samo želeo da što pre završi razgovor i nastavi s utakmicom - rekao je Tošić za naš list.

Ronaldo i Tošić igrali su zajedno u Mančester junajtedu od januara do jula 2009. godine. Srpski reprezentativac je debitovao za "đavole" tako što je u 72. minutu meča u FA Kupu protiv Totenhema zamenio Portugalca.

Tošić ne krije da je sa Ronaldom imao odličan prijateljski odnos.

Privilegija je bila igrati u timu sa fudbalerom Ronaldovih kvaliteta. Svakodnevno sam mogao mnogo toga da naučim gledajući ga kako trenira, šta radi, kako se ponaša pre utakmica i slično. O njemu imam samo lepe reči. Uverio sam se da je, osim što je dobar fudbaler, zapravo i dobar čovek. Jedan je od najboljih igrača na svetu, normalno je da protivnici hoće da ga isporovociraju - zaključio je Tošić.

Ispituje se incident

Društvene mreže, međutim, preplavili su komentari koji imaju veze sa Ronaldovim seksualnim opredeljenjem. Koliko je sve otišlo daleko, svedoči i činjenica da se i Udruženje za ljudska prava u Španiji, zajedno sa pripadnicima LGBT populacije, oglasilo zahtevajući od Udruženja fudbalskih klubova da ispita šta je tačno izrečeno u sukobu Kokea i Ronalda.

Pozvali smo čelnike Udruženja fudbalskih klubova da ispitaju slučaj zbog homofobičnih uvreda koje je jedan fudbaler uputio drugom. Ukoliko se ispostavi da je to tačno, zahtevamo da Koke bude kažnjen, navodi se u saopštenju Udruženja za ljudska prava.

Atentator držao Kristijana na nišanu

Španac Santjago Sančez Ramirez mogao bi da dobije i do devet godina zatvora jer je u proteklom periodu na nišanu držao mnoge istaknute ličnosti, među kojima su bili i Kristijano Ronaldo i Geret Bejl. Reč je o potencijalnom atentatoru koji je u vreme važnih događaja imao rezervisane hotelske sobe iz kojih je ciljao i u visoke državne zvaničnike. Snimke sa ucrtanim metama na ljudima objavljivao je na internetu kao dokaz da je svakog moguće ubiti.

INFORMER.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u