Fudbal

(FOTO) POD DEJSTVOM ALKOHOLA IZAZVALA STRAVIČAN UDES: Ćerka (18) nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde izgubila kontrolu nad džipom, povređeno 4 mladih

Objavljeno: 19.07.2017 | 12:03Izvor: Kurir

Kako prenose grčki mediji ćerka nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Darka Kovačevića, 18-godišnja Stela izazvala je stravičan udes u Atini u kojem su povređene četiri osobe.

Kako piše grčki "Espreso" Stela je za volanom maminog džipa bila u alkoholisanom stanju!

Udes se dogodio pošto se grupa mladih vraćala iz noćnog provoda, kada je Stela iz nepoznatih razloga izgubila kontrolu nad vozilom i izletela na trotoar, a potom se sudarila sa drugim vozilom.

"Moj sin i još jedan momak su bili na zadnjem sedištu, Stela je vozila i napred je sa njom sedela još jedna devojka. Imao sam uvid u zapis policije, gde piše da je ona imala 0,75 promila alkohola u krvi. Sin Anastasi mi je ispričao da je ona vozila munjevitom brzinom", izjavio je za grčke medije otac jednog od povređenih dečaka.

FOTO: PRINTSCREEN

Kako navode grčki mediji, svi putnici u vozilu za čijim volanom je sedela Stela su povređeni, dok je ona prošla bez ogrebotine. Devojka koja je bila u drugom vozilu u koje je udarila ćerka Darka Kovačevića hitno je operisana u jednoj privatnoj klinici u Atini, a troškove bolnice izmirio je nekadašnji fudbaler crveno-belih.

FOTO: PRINTSKRIN/FACEBOOK

Grčki mediji još prenose da se Darko Kovačević, koji je trenutno sportski direktor Olimpijakosa ovim povodom nije oglašavao.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u