Fudbal

UEFA nanjušila nameštaljke u Srbiji: Traži hitnu reakciju!

Objavljeno: 25.05.2015 | 16:35Izvor: Telegraf.rs

Fudbalski savez Srbije obavestio je javnost da će 1. juna u Staroj Pazovi biti održana sednica Izvršnog odbora te organizacije na kojoj će jedna od tema biti povezanost određenih klupskih rukovodstava sa kladionicama!

 

Podatke o umešanosti nekih visokih funkcionera srpskih klubova FSS je dobio od UEFA.

Pored toga, na sednici IO biće diskutovano i o regularnosti takmičenja u Superligi Srbije, kao i u Prvoj ligi, gde je takođe bilo mnogo toga sumnjivog u poslednjih nekoliko kola sezone. Nekolicina mečeva čak nije ni registrovano.

PARTIZAN STAO UZ TOLETA: Karadžić će ostati u Skupštini FSS kao naš predstavnik!

Članovi Izvršnog odbora razgovaraće i o aktuelnoj situaciji u FS Vojvodina, čiji su čelnici nedavno isključili predsednika FSS Tomislava Karadžića iz Skupštine te organizacije.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Biće razmatrana i inicijativa FS Beograda o održavanju prevremenih izbora u FSS, kao i aktivnosti po terenu određenih članova fudbalske organizacije po teritorijama za koje nisu nadležni.

–  U prethodnom periodu na određenim teritorijama fudbalske Srbije viđena su razna dešavanja koja su primarno imala za cilj izazivanje problema u danima koji prethode izuzetno značajnom takmičarskom trenutku – kvalifikacionoj utakmici “A” reprezentacije u Danskoj, učešća Mlade reprezentacije na Prvenstvu Evrope u Češkoj i Omladinske reprezentacije uzrasta do 20 godina na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu – navodi se u saopštenj FSS.

Poštujući to, kao i činjenicu da je takmičarska sezona u Jelen Super ligi i Prvoj ligi Srbije (izuzev susreta baraža) završena proteklog vikenda, FS Srbije nije želeo da komentarima i javnim nastupima naruši potreban mir za sprovođenje brojnih akcija.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u