Fudbal

TRAGEDIJA: Srpski fudbaler (23) umro tokom utakmice! (FOTO)

Objavljeno: 29.05.2017 | 17:20Izvor: Telegraf.rs

Ognjenu Kontriću je pozlilo tokom utakmice izmešu FK 2. oktobar i Vojvodine iz Bašaida

Nesreća u selu Kumane kraj Novog Bečeja dogodila se u nedelju tokom igranja fudbalske utakmice u kojoj je mladi 23-godišnji fudbaler Ognjen Kontrić iznenada preminuo.

Fudbalska opštinska utakmica između FK “2. Oktobar “ i FK “Vojvodine” iz Bašaida završena je tragično kada je na terenu preminuo mladi fudbaler. Kako pričaju očevici ovog nemilog događaja, ništa nije slutilo na nesreću koja se dogodila u drugom poluvremenu, Ognjen je kao i uvek bio fizički spreman, ali se nakon pola sata odigrane igre požalio prijateljima i treneru da se ne oseća dobro.

– Ognjen je nakon dela utakmice napustio teren uz obrazloženje da se ne oseća najbolje.Otišao je do svlačionice kako bi se osvežio i vratio da pogleda završetak utakmice. Ognjen je želeo da pogleda kraj igre, ali nažalost pao je ispred svlačionice -pričaju očevici ovog nesrećnog događaja.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Ekipa Hitne pomoći došla je nakon intervencije dežurnog lekara na terenu, ali nažalost reanimacija nije uspela. Nesretni mladić preminuo je na terenu na očigled svih prisutnih koji su i dalje u neverici i šoku.

Mladi fudbaler bio je vredan mladić, bavio se poljoprivredom, trenirao i aktivno se bavio sportom. Ognjenovi prijatelji putem društvenih mreža ostavili su potresne poruke u kojima se poslednji put opraštaju od iskrenog prijatelja:

– Živećeš večno Ogi, Slava ti, Živiš sa nama.

Ognjen Kontrić, mladi fudbaler čiji se život iznenada ugasio biće sahranjen u ponedeljak 16 sati na mesnom groblju u svom rodnom mestu. Porodica, prijatelji i Ognjenove klupske kolege izgubile su velikog mladića koji je svoje srce ostavio na terenu.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

(D. Ivanić)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u