Fudbal

CECA KAO MOTIV: Trener Napretka obećao fudbalerima odlazak na koncert, a posle pobede desilo se OVO

Objavljeno: 06.11.2016 | 10:27Izvor: Kurir

Trener Napretka Dragan Ivanović posle trijumfa nad ekipom Bačke kaže da se šalio obećavajući karte za koncert folk pevačice.

Pobeda nad Bačkom od 3:1 (2:1) fudbalerima Napretka donela je usmene čestitke od trenera Dragana Ivanovića, ali ne i odlazak na koncert Cece Ražnatović 12. novembra u novosadskom Spensu, uprkos ranije datom obećanju da će im kupiti ulaznice ako u Bačkoj Palanci pobede rivala.
- Ma, dajte, pa to je bila šala! Ali ako nastave da pobeđuju, nije isključeno da ih stvarno odvedem na neki od narednih Cecinih koncerata - kaže za Kurir Dragan Ivanović.

Napredak se nalazi na trećem mestu, s bodom više od Partizana, koji ima utakmicu manje pred duel sa Novim Pazarom.
- Iznenađenje smo za sve, jer smo mi ipak ekipa koja je došla iz druge lige, pa i ja sam trener koji je pekao zanat u drugoligaškom ČSK iz Čelareva. Mnogo je lakše raditi u Superligi, jer sam u Čelarevu svakog leta morao da sastavljam novu ekipu, uglavnom od igrača iz četvrtog ili petog ranga takmičenja.

Oduševljena
CECA: VELIKA ČAST ZA MENE

Cecu je obradovala informacija da su fudbaleri Napretka imali njen koncert kao glavni motiv za pobedu u superligaškom meču:
- Stvarno su imali takvo obećanje? Divno! Za mene je velika čast što je neko želeo da slavi pobedu uz moje pesme. Želim im da sad zaređaju s pobedama.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u