Showbiz

UŽIVO FARMA FINALE: Zaratile suparnice! Teške reči između Dušice i Marije Ane!

Objavljeno: 29.06.2016 | 23:40Izvor: Kurir

Sedma sezona rijaliti "Farma" stigla je do samog kraja!

Posle 100 dana svađa, polivanja, tuča, uvreda, muzike, ljubavi, seksa... najuporniji su stigli do finala.

Superfinalisti ove sezone su: Jelena Golubović, Nemanja MCN, Miki Mećava, Ceca Jovanoivć, Marija Ana Smiljanić, Žika Đorđević i Marina Perazić.

Neko od njih će večeras kući poneti ček od 50.000 evra, a o tome će odlučiti gledaoci svojim glasovima.

23:32 Dušica i dalje ne može da se pomiri sa uspehom Marije Ane.

"Ova osoba nije trebala da uđe u superfinale nego ja. Postala je poznata iz nepoznatih razloga. Videće ona sve kada izađe i kada je ljudi sretnu na ulici. Ja sam njoj pomogla i šta da prokomentarišem? Hrani kuče da te ujede, eto, tako", rekla je Dušica.

"Ja sam postala poznata, tako kažeš? Eto, a ti to nisi uspela i dalje. Nemam komentar uopšte", odgovorila joj je Marija Ana.

23:27 Marija Ana stigla u studio! Na ulasku je dočekao Filip koji ju je odmah poljubio.

"Nisam svesna, ne znam, kao da sanjam", rekla je Marija Ana odmah a onda progovorila o Filipu.

"Nisam ništa pokušala da sakrijem, ja sam rekla šta je i kako. Stigla sam da čujem da su pričali da sam se folirala ali ni u jednom trenutku to nisam radila. Bilo mi je teško u toliko situacija, bila sam opterećena Filipom.

23:25 Napravljen je i drugi presek. Za Marija Anom, u studio odlazi Miki Mećava. On je osvojio šesto mesto u rijalitiju "Farma 7".

22:45 Farmeri u potpunom šoku. Porodica im se obratila preko video bima. Finalisti su presrećni, dosta suza i smeha je u ovim trenucima.

Ceca je najviše plakala kada joj se obratio otac.

"Sine, ti si pobedila iako ne pobediš. Ovde su te proglasii kurvom, da radiš ispod plavog mosta, Saškin tata me je tukao ovde u studiju. Idi napred, budi to što jesi. Idi do kraja, volimo te najviše! Ne zbog para, znaš šta tata radi i šta imamo, mnogo više nego oni koji nas podje*avaju ovde. Drži se, imaš veliku podršku", rekao je Cecin tata.

22:37 Nakon svađe Lepog Miće i Nikole uplela se i Goga koja je pomenula incident koji se u studiju dogodio između Cecine i Saškine porodice.

Saška je branila svog muža i pričala da su joj pretili da će je ubiti, a onda je i Cecin tata iz publike ustao da da svoje mišljenje.

"Kako te nije sramota. Jeste, imam pištolj u gaćama. Hvala Nikoli što je stao na stranu mog deteta", rekao je Rade.

"Ko god želi da puca u mene neka puca, ali gledaj da me pogodiš direktno u srce", govorila je Saška.

22:30 Lepi Mića ne prestaje. Nastavio je da se svađa sa Nikolom Lakićem

"Evo ga ovaj koji ima dečka. Rekao je da mu je Bane dečko pa se onda kao šalio. Pa je onda dr**o sam pa sad tu nešto priča. Ti si jedna mala sitna pi*kica. Ovo je onaj koji jedva čeka da uđe na Farmu, kukao je sve vreme, čak je i mene zaskakao na ulici da bi ušao. To ti je ono "gaji zmiju u nedrima", neprekidno je govorio Lepi Mića.

"Sedi dole, vidiš da ti niko ne aplaudira. Ćuti sramota, konačno si se presvukao. Uzeo si od mene košulju, od Nemanje pantalone, ćuti. Publiko, vama hvala što ne aplaudirate a sa svojom devojkom ću ga upoznati posle. Žao mi je što ti nisam sve rekao u lice ranije. Sedi bre dole, paljba", rekao je Nikola.

"Ti možeš da me upoznaš sa dečkom, ti nemaš devojčicu. Ti si pu**č ku**a, to si ti", urlao je Mića.

22: 20 Napravljen prvi presek. Jedan takmičar kreće kući, u superfinalu ostaje njih šestoro. Najmanje glasova ovog puta imala je Marija Ana Smiljanić!


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u