Showbiz

BILI SU NERAZDVOJNI, GOVORILI SU O VEČNOJ LJUBAVI, A NAKON PAROVA ALEKSANDRA I DAVID SE NISU VIDELI DVA MESECA!

Objavljeno: 30.10.2017 | 20:17Izvor: Puls

Ljubav Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića je izazivala brojne kontroverze dok su bili u "Parovima", a premda su im mnogi prognozirali raskid čim napuste rijaliti, te dodavali da glume ljubav samo za kamere, njih dvoje su ih sve demantovali tako što su otputovali u Egipat, i to o trošku vernih fanova koji su želeli da im priušte lepo iznenađenje zbog toga što su im mesecima ulepšavali dane tokom trajanja spomenutog rijalitija.

Ipak, nakon što su se vratili u Srbiju, David je otputovao u Ameriku kako bi obišao rodbinu, poručujući da će mu njegova draga veoma nedostajati.

David DragojevićDAVID DRAGOJEVIĆ • INSTAGRAM

Njih dvoje svakodnevno objavljuju izlive nežnosti upućene jedno drugom, ali njihovi pratioci su već počeli da primećuju da se Dragojevićeva poseta Sjedinjenim Američkim Državama odužila i da se on i Aleksandra nisu videli već dva meseca.

- Malo smo razdvojeni ali ne zadugo, i jednostavno živimo život kako moramo i kako se živi, pravimo nama naš kutak i sve šta planiramo, pričamo, odričemo se mnogih stvari da bismo imali naše i napravićemo. Svi znamo da je Srbija zemlja gde mnogo teško normalnim putem možeš nešto da stekneš a posebno ako si mlad, nas dvoje pružamo podršku jedno drugom u svemu kako ona meni ja njoj ,volimo se gazimo i stalno ćemo tako... - umirio je brigu fanova David.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u