Showbiz

RAT ZBOG BIVŠEG DEČKA! Anabela plakala kao kiša, a Lunina kuma tvrdi da Edita i Kija spremaju zaveru!

Objavljeno: 30.10.2017 | 20:09Izvor: Telegraf.rs

- Ispade Luna glavna silovateljka muškaraca, sve ih je silovala, sve ih je naterala, najlakše je da se to tako predstavi - izjavila je Anabela

Pevačica Anabela Atijas se rasplakala kada smo je zamolili da prokomentariše priče da je njena ćerka Luna Đogani bila u vezi sa dečkom Edite Aradinović.

Anabela je jedva govorila od suza, i kako kaže, laž je da je Luna bilo kome preotela dečka.

- Luna je rekla da nije bilo ništa sa njim, da je on pokušao, da je muvao, ali kada je saznala da je Editin dečko, ona je to rekla Editi i one su rešile taj problem koliko ja znam. Ne znam šta Editi ovo treba, uopšte mi nije jasno zašto to radi kada je sama rešila problem sa Lunom, ne problem, nego nesporazum. Luna uopšte nije znala da je to Editin bivši dečko, kada je saznala za to šokirala se, nije uopšte znala da je Edita bila u vezi sa tim dečkom - rekla je Anabela za Telegraf i dodala da Edita, u stvari, želi da veruje u priče o Luni.

- Ja iskreno ne znam, meni nije jasno, očigledno da želi da veruje tamo nekom... Svaki dečko će verovatno da predstavi to drugačije, samo znam da ovde ispade Luna glavna silovateljka muškaraca, sve ih je silovala, sve ih je naterala, najlakše je da se to tako predstavi, zato što je sve ispalo ovako sa Slobom javno. E, sad kako ko ima problem u vezi, ja ga molim da se oglasi da je Luna kriva za to, da im je Luna skinula momka i da ga je zavela i silovala, to je moj odgovor na sve - poručila je Anabela.

Lunina majka sumnja da je upravo Editin bivši dečko plasirao priču da je bio u vezi sa Lunom.

- Ja sam uzela u obzir i to, vrlo je moguće, muška posla. Ona nije nikada bila u vezi sa njim. Evo tu je i Vanja najbolja drugarica moje ćerke, pa može ona da kaže sve o tome. Meni je mnogo teško zbog svega ovaga,  teško podnosim sve ovo... - priča pevačica i dodaje:

- Sad mi je krivo što svaka šuša... Što se ta priča o Editi nije povela mnogo ranije, nego je trebalo dve godine da prođe da Luna uđe u Zadrugu da bi se neko setio da priča o tome, kad ona ne može odande da priča u svoje ime. Ne znam šta ljudi uopšte imaju u glavama da toliko etiketiraju devojku koja ima 21 godinu. Muškarac koji je predstavio tako i ako je tako predstavio moju ćerku, ja bih bila srećna da izgubim takvog muškarca. Bila bih srećna što mi je Bog ukazao da je takva gnjida pored mene - bila je iskrena Anabela.

Lunina kuma i najbolja drugarica Vanja je za Telegraf otkrila šta se dogodilo te večeri se kada su se sreli Luna i Editin bivši dečko.

- Nisu bile u pitanju poruke, druga stvar Luna uopšte nije znala da je Edita njegova devojka, a treća stvar jeste da je on nju muvao, znači Luna uopšte nije dala njemu nikakvog povoda, niti je bila sa njim, niti se poljubila sa njim, između njih nije bilo ništa - kategorički tvrdi Vanja.

- Ja mislim da je Luna 10 puta lepša od Edite, ona je lepa devojka nema razloga da je neko ne muva.Mislim da je jako ružno da samo nju diraju. Ja sam bila u tom društvu, nije bilo nikakvih poruka. Ja znam celu priču. Ona uopšte nije znala da je to dečko njene sestre. Kasnije su joj rekli i ona je to saznala i srela se u klubu sa Editom. Edita je onako sramno prošla pored nje, nije htela da joj se javi, onako ljuta, ali je Luna kao čovek prišla i rekla joj: "Je l u redu da se ti meni ne javiš" i ona je rekla: "Imale smo problem, muvala si se sa mojim dečkom" i one su se tu objasnile i ispričale i sve je bilo u redu - objasnila je Vanja.

Vanja smatra da je u pitanju zavera i da su se Edita i Kristina Kija Kockar sve dogovorile kako bi napakostile Luni.

- Mislim da su Kija i Edita u dilu, prate se na Instagramu, to ima veze sa njih dve, lajkuju jedna drugoj slike i tako dalje... - zaključila je Vanja.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u