Showbiz

TAMARA ĐURIĆ BRUTALNO IZVREĐALA GOGU, A SPOMENULA JE I NJENE RODITELJE

Objavljeno: 30.06.2017 | 11:20Izvor: Puls

Starleta Tamara Đurić na kratko je napustila bolnicu kako bi gosotvala na TV "Pink" u emisiji "Rada sam".

Pre gostovanja u pomenutoj emisiji porazgovarala je sa ekipom emisije "Ekskluzivno", u kojoj pričala o zdravstvenim problemima koji su je zadesili u prethodnom periodu. Međutim, Tamara se dotakla tužbe koju je protiv nje zbog uvreda u "Farmi 6" podnela pevačica Goga Sekulić. Goga je čak i fizički nasrnula na Đurićevu, zbog čega je udaljena iz šoua.

- Ona hoće publicitet, pa se setila šta je bilo pre godinu dana na "Farmi". Ona me je tužila zato što sam rekla da je ružna. Ja nisam rekla nešto što ljudi ne vide. Ona je ta koja je mene gađala tanjirom i pretila me je, ali je ja nisam tužila. Devojka je zvanično ružna. Ima ogledalo i treba da bude realna prema sebi. Ne možeš ti mene da tužiš zato što ja vidim i primećujem da si ti ružna. Tuži mamu što te rodila ružnu - brutalno je isprozivala Sekulićevu na račun fizičkog izgleda, a onda se dotakla i njenih poslovnih uspeha:

- Pesma joj je prošla kao krava kroz kukuruz i onda se setila da tuži Tamaru koja je u bolnici. Ne moraš mene da poštuješ, ali sačekaj da izađem iz bolnice. Strpljenje na prvom mestu. Dobiće kontratužbu, iako ja nisam tužababa. Nikada nikog nisam tužila, ne bih ni Grdanu, i Grdanu bih poštedela - ispričala je starleta iz Smederevske Palanke u emisiji na televiziji "Pink".


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u