Showbiz

STANIJA, JASMINA I GABRIJELA LIKOVALE: Rade Lazić izbačen sa Farme! (FOTO)

Objavljeno: 01.12.2015 | 08:55Izvor: Telegraf.rs

Jedan nominovani farmer je imao 10 odsto glasova, dok je drugi obezbedio ostanak sa čak 90 odsto glasova

Maneken Rade Lazić i Radiša Radašin Miljković, popularni Kardašijan, nominovani su za izbacivanje sa “Farme“. Posle kviza znanja u areni, a odlukom gledalaca, jedan od njih je posle više od 90 dana napustio imanje u Lisoviću.

Šok među farmerima dogodio se još kada su njih dvojica završila u izolaciji. Radeta su nominovali farmeri, Radašina gledaoci, a igru veštine (nadmetanja) koja je, kao i obično, održana u hladnoj areni, izabrao je Radašin.

Foto; TV Pink

Foto; TV Pink

Dok su okupljeni farmeri žustro navijali, Radašin i Rade su davali sve od sebe… U jednom momentu, Rade je ipak odustao i prepustio pobedu Kardašijanu.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Posle dupliranja glasova, Lazić je osvojio 10 odsto glasova, a Radašin 90 odsto, što je prilično zbunilo farmere, jer nisu očekivali takav ishod.

Međutim, gledaoci kao da su poslušali Radeta, koji je već nekoliko dana izražavao želju da ide kući, pa su glasali za njegovo izbacivanje. Maneken nije bio razočaran odlukom, a farmerima je poručio da izdrže, jer “imaju još samo 30 dana do kraja“.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Dok je Radašin slavio što ostaje, Radetovom izbacivanju su se najviše obradovale StanijaJasmina iGabrijela, koje su se zagrljene zahvaljivale publici tvrdeći kako je, posle Kristijanove diskvalifikacije, pravedno izbačen.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Radašin je obezbedio siguran ostanak na “Farmi” bar još sedam dana, a farmere večeras očekuje novo iznenađenje – ulazak Jelene Golubović.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u