Showbiz

Sinoć im je pevala na žurki, a evo šta Rada Manojlović stvarno misli o vezi Slobe i Lune, i da li bi ona RAZVELA oženjenog muškarca! (VIDEO)

Objavljeno: 19.10.2017 | 18:39Izvor: Telegraf.rs

Pre najbolje žurke koje po tradiciji pravi kada gostuje u rijalitijima, sa Radom smo proćaskali na temu ljubavnog para koji je danima unazad u centruinteresovanja

 

 

Rada Manojlović sinoć je bila specijalna gošća u Zadruzi, a tokom lude žurke koju je napravila Rada je stigla da proćaska sa svim učesnicima ovog rijalitija.

Međutim, mi smo pre toga proćaskali sa njom, i to baš na temu Lune i Slobe. S obzirom na to da prati Zadrugu uvek kada ima slobodno vreme, Rada ima vrlo jasan stav po pitanju ovog para.

Foto: Telegraf

- Sad ću da budem ja kao ovi svi što su ogovarali mene i kritikovali moj izbor... Luna i Sloba... Sad me pitaš najteže pitanje. Osećanjima je teško upravljati... Ne mogu da zamislim da sam u toj situaciji, u zatvorenom... - počela je Rada.

Na pitanje da li bi ona razvela oženjenog čoveka, Rada je vrlo isključiva:

- Nisam, stvarno, bila u takvoj situaciji. Moraš hodati u nečijim cipelama da bi znao kako je njemu. Ja nisam bila u takvoj situaciji, ja takvo nešto verujem da ne bih uradila!

Foto: Marko Jovanović

U tom trenutku u kadar su nam upala dva poznata muškarca, i tek onda je usledio hit odgovor i reakcija Rade Manojlović!

Inače, ono što su svi primetili tokom Radinog nastupa tokom prošle noći u Zadruzi jeste činjenica da se ponašala potpuno drugačije od svih pevača koji su gostovali pre nje.

Rada je jedina koja je pevala duže od sat i po vremena (ostala je skoro do 4 sata ujutru), i nijednom učesniku Zadruge nije rekla da ne može da uzme njen mikrofon i da peva, sa svakim je popričala, svakome ispunila muzičku želju i svakome je znala ime.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u