Showbiz

Šašić poslao poruku ocu Marka Jarića, ono što mu je poručio ŠOKIRAĆE vas!

Objavljeno: 21.06.2017 | 17:05Izvor: medio.rs

Bivši muž Sonje Vuksanović tvrdi da je u dobrim odnosima sa Srećkom Jarićem, kojem je uputio "duhovitu" poruku

Željko Šašić juče je sve ostavio bez teksta komentarom o navodnom razvodu Ace Lukasa i Sonje Vuksanović, a sve zbog priča o navodnoj aferi između Sonje i Marka Jarića. Kako je rekao, žao mu je Ace Lukasa, a što se Sonje tiče poručio je da smatra da su joj “apetiti porasli”.

Međutim, sledeći potez koji je Šašić napravio zabezeknuće vas pošto je Željko uputio poruku ni manje ni više nego ocu Marka Jarića, Srećku.

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Kako kaže, sa njim je u dobrim odnosima, a ono što mu je “poželeo” u poruci više je nego hrabro.

– Baš sam malopre poslao poruku Srećku. Morao sam da mu čestitam i da mu kažem da ću za džabe da pevam Sonji i Marku na svadbi, ako je bude. Srećko je sada zbunjen, sve mu je ovo čudno – kaže Šašić.

– Meni je čitava ta priča veoma zabavna, sve mi liči na neku špansku seriju. Nije da likujem, ali verujem u karmu. Dobro je da postoji pravda. Ne verujem ja da je to između Sonje i Marka ozbiljno. A ako se i viđaju, zbog čega mi to moramo da znamo? Verovatno Sonji treba reklama i sada uživa u medijskoj pažnji. Ja njoj želim sve najbolje, niti je zovem, niti joj smetam. Ja ćutim i strpljivo čekam, svako treba da dobije ono što zaslužuje - poručuje Željko.

Foto: Instagram/marko_jaric10

Foto: Instagram/marko_jaric10

Podsetimo, Aca Lukas sa Sonjom i ćerkom Viktorijom otputovao je u Tursku, odakle će se brzo vratiti zbog nastupa koji u četvrtak, 22. juna ima na jednom beogradskom splavu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u