Showbiz

RAT BIVŠIH FARMERKI! Koja od ovih rijaliti zvezda je najatraktivnija?

Objavljeno: 25.08.2016 | 15:49Izvor: medio.rs

Sad kad su sve na jednom mestu, koja je najbolja?

Imanjem u Lisoviću hodale su mnoge lepotice koje su opčinile muški deo publike i naterali ih da iz dana u dan prate najpopularniji rijaliti u regionu. U svakoj od sedam sezona Farme izdvojila se poneka od njih, od kojih su neke dolazile i do finala, dok su dve kući odnele i glavnu nagradu. Ali kako bi bilo kada bi se sve one sakupile na jednom mestu?

Koja od ovih bivših farmerki bi svojom atraktivnošću dobila najviše glasova?

1) Sandra Obradović

Srpska manekenka, model, voditeljka i učesnica prve sezone “Farme” zavela je već na prvi pogled gledaoce svojim oblinama.

Ipak, to nije bilo dovoljno da Sandri Obradović donese pobedu, pa je u finalu završila na trećem mestu.

2) Irena Šućur

Mlada manekenka Irena Šućur koja je učestvovala na takmičenju za mis BiH i koja je privukla pažnju mnogim muškaraca na imanju u Lisoviću.

Ona ipak nije dospela do finala i smatrala je da Katarina Živković, koja je osvojila glavnu nagradu u tzrećoj sezoni, nije zaslužila pobedu.

3) Katarina Živković

Foto: Instagram printscreenFoto: Instagram printscreen

Mlada pevačica uspela je tokom treće sezone popularnog rijalitija da osvoji srca publike i osvoji nagradu od 100.000 evra.

Foto: Instagram printscreenFoto: Instagram printscreen

Ona je neko vreme posle učešća na najpoznatijem imanju u regionu bila u vezi sa manekenom Branislavom Jankovićem, koji joj je bio cimer u rijalitiju, ali je ova veza posle nekoliko godina okončana.

4) Sandra Valterović

Seksi Sandra, InstagramInstagram

Pevačica Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, bila je dva puta učesnica u ovom rijalitiju.

Seksi Sandra, InstagramInstagram

U četvrtoj sezoni nije dogurala daleko, dok je u sedmoj bila na imanju skoro do samog kraja, završivši na kraju i u krevetu sa Milanom Đorđevićem Crnim.

5) Katarina Grujić

Pevačica Katarina Grujić osvojila je srca gledalaca tokom pete sezone Farme. Ona je iz nedelje u nedelju opstajala na imanju, što je govorilo o njenoj velikoj popularnosti.

Iako se nadala da joj se osmehuje pobeda, Katarina je izbačena dan pre finala.

6) Gabrijela Pejčev

Mlada Pinkova zvezda Gabrijela Pejčev učestvovala je u šestoj sezoni ovog rijalitija, gde je bila jedan od favorita za pobedu.

Ipak, nije joj uspelo da osvoji glavnu nagradu i zauzela je peto mesto. To joj nije smetalo danastavi da osvaja publiku van imanja, pa je danas jedna od najpopularnijih pevačica koje je izrodio šou za talente u produkciji televizije Pink.

7) Tamara Đurić

Klaberka Tamara Đurić bila je jedna od dominantnih ličnosti na imanju u Lisoviću tokom šeste sezone ovog rijalitija, što zbog svog britkog jezika, što zbog oblina kojima je očarala mnoge.

Ona se kontatno svađala sa Stanijom Dobrojević, koja joj je bila glavna suparnica, i za to vreme stekla veliku popularnost, koju uživa i danas.

8) Stanija Dobrojević

Starleta Stanija Dobrojević imala je najviše sreće i najviše obožavalaca tokom šeste sezone Farme, pa je tako i odnela glavnu nagradu u iznosu od 50.000 evra.

Najviše pražnje privlačili su njen previše prisan odnos sa Kristijanom Golubovićemi njene konstantne svađe sa Tamarom.

9) Goga Aleksić

Go-go igračica Goga Aleksić istakla se tokom sedme sezone britkim jezikom, smelošću i time što nije htela da se uzdržava, nego je radila ono što je htela.

Jedino zbog čega se kajala bio je seks sa Filipom Đukićem, koji su njih dvoje nekoliko puta pokušali da sakriju od javnosti.

10) Ceca Jovanović

Najmlađa učesnica sedme sezone “Farme”, modelsica Ceca Jovanović, osvojila je svojim adutima mnoge gledaoce i cimere na imanju.

I ona je imala seks sa Milanom Đorđevićem Crnim, iako tokom zajedničkog života nisu bili toliko bliski. Na kraju je dogurala do finala, ali je zauzela tek četvrto mesto.

11) Dušica Grabović

Pevačica Dušica Grabović, koja nikad nikome nije htela da ćuti, bila je mnogo zanimljivija muškom delu publike zbog oblina koje je stalno isticala.

Ona je u poslednjih nekoliko nedelja bila ubeđena da će da dođe do finala, ali je ispala dva dan pre konačne odluke o pobedniku Farme 7.

12) Maja Milošević

Foto: Pink.rs, Maja MiloševićFoto: Pink.rs, Maja Milošević

Mlada Pinkova zvezda Maja Milošević fascinirala je publiku time što je bila jedna od najvrednijih devojaka tokom sedme sezone popularnog rijalitija.maja milošević

Osim toga, pokazala se i u trbušnom plesu, pa je sve druge devojke bacala u senku kada bi odlučila da demonstrira svoje umeće.

13) Marija Mijanović

Marija Mijanović, Foto: Privatna arhivaMarija Mijanović, Foto: Privatna arhiva

Drčna Crnogorka Marija Mijanović nije se libila ni u jednom trenutku da svima u lice kaže šta misli.

Marija Mijanović, Foto: Privatna arhivaMarija Mijanović, Foto: Privatna arhiva

I ona je gajila simpatije prema Crnom, ali je odmah na početku rijalitija rekla da ne želi da radi ništa pred kamerama i tome je do kraja ostala dosledna.

14) Marija Ana Smiljanić

Pevačica Marija Ana Smiljanić, koja je ušla na imanje polovinom sedme sezone, uspela je da dođe do samog finala.

Iako su je mnogi kritikovali zbog redovnog seksa pred kamerama sa FIlipom Đukićem, mnogi koji su je voleli doprineli su tome da ona završi na sedmom mestu.

Sad kada ste ih sve videli, koja je po vašem mišljenju najatraktivnija?

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u