Showbiz

PARKIRAO GA ISPRED BOLNICE! TAMARA dobila MEČKU od bivšeg, pa POBESNELA!

Objavljeno: 27.05.2017 | 21:43Izvor: medio.rs

Tamara Đurić je pobesnela kad joj je ispred bolnice bivši dečko iz Hrvatske dovezao "mercedes" G klase, pa mu je odmah vratila poklon. On je želeo da je iznenadi, a nije ni slutio da će dobiti salvu uvreda zbog tog gesta. Starleta ga je, kako Informer saznaje, pozvala i urlala u slušalicu, objašnjavajući da joj te vrste darova u bolnici nisu potrebne, te da nema potrebe da joj ispunjavaju "poslednje želje", jer ne umire

- Tamara je napravila pravi skandal kad joj je bivši poklonio automobil, koji inače mnogo voli. Čim je ugledala kroz prozor bolnice skupocenog četvorotočkaša, znala je od koga je, pa je pozvala biznismena i očitala mu bukvicu - započinje priču naš izvor i nastavlja:

- Vikala je na njega, govorila mu da ne umire i da ne treba da joj se ispunjavaju poslednje želje. Jako se iznervirala, jer joj je muka da svi misle kako joj je zdravlje i dalje ugroženo, pa se utrkuju ko će skuplji poklon da joj podari. Poručila mu je da joj takve vrste darova nisu potrebne u bolnici. Toliko se uzrujala da joj je opet pozlilo, pa je morala da legne i popije nešto za smirenje.

U želji da saznamo zbog čega je ovako reagovala kad je dobila poklon koji bi svaka devojka poželela, pozvali smo Tamaru, koja nije bila raspoložena za priču.

- Zna se šta se donosi u bolnicu. Ne razumem ljude koji bolesnicima donose bilo šta osim banana, keksa i sličnih stvari. Ja se na svu sreću oporavljam, idem svakodnevno na rehabilitaciju. Sve se polako stabilizuje - kaže Đurićeva, koju čeka još jedna rutinska intervencija nakon što su joj akva-fileri u zadnjici napravili haos, te je za dlaku izbegla smrt

Izvor:Informer


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u