Showbiz

PA ŠTA TRAŽIŠ U ZVEZDAMA GRANDA MARYANINA MAMA BRANI ĆERKU: Nismo ista klasa, mi smo iz Pariza!

Objavljeno: 04.05.2016 | 10:31Izvor: Kurir

Takmičarke Zvezda Granda Sanela Hasić i Maryana Katić izazvale su ogromnu polemiku na društvenim mrežama posle ispadanja Sanele iz ovog takmičenja.

Naime, u poslednjoj emisiji Sanela je napustila takmičenje, a mnogobrojni komentari na Fejsbuku bili su uvredljivi na račun šesnaestogodišnja Maryane, koja je prošla dalje, smatrajući da je mlada Bosanka talentovanija i da je trebalo da prođe u naredni krug takmičenja.

Međutim, mama Maryane nije ostala dužna Sanelinim fanovima pa je stala u odbranu ćerke.

Nakon komentara jednog gledaoca da on ne bi nikad dozvolio da mu se ćerka od 16 godina onoliko šminka i da je to e da je to rezultat kućnog vaspitanje.

"Ja svoju ćerku ne bih pustio da se onoliko šminka, čak i ako bi mi neko fao pare za to. Ma to je stamota. Odgoj nula. Uopšte ne liči na devojčicu. Već na jednu iscrpljenu tetku. Toliko o toj maloj šminkeruši", napisao je između ostalog jedan od Sanelinih fanova.

Ubrzo je mama Maryane Katić odgovorila na ovaj komentar i navela da njegova ćerka nikad neće biti na televiziji kao njena, niti će ko da čuje za njegovu ćerku pored toga navela je da nisu iste klase jer su one iz Pariza.

"Pa ti ne možeš ćerku tako šminkati jer ti nikada nećeš biti na TV niti je neko čuo ni za tebe ni za tvoju ćerku, a moju ćerku gleda čitav svet pa vidiš nismo iste klase mi smo iz Pariza", napisla je Suzana.

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u