Showbiz

NIJE VIĐALA DETE MESECIMA,A ONDA JE ISPLIVALA PRAVA ISTINA O NJIHOVOM ODNOSU!

Objavljeno: 15.07.2017 | 18:35Izvor: Puls

Osim što se upustila u vezu sa tek razvedenim Acom Lukasom, Branislava Pašajlija je iz nedelje u nedelju nastavila da intrigira domaću javnost zbog brojnih podataka iz burnog života koji je vodila pre nego što je upoznala folk pevača.

Jedna od informacija koja je izazvala najžešće prozivke na račun atraktivne Lozničanke je ta da mesecima nije videla sina o kom se već neko vreme stara samo njen još uvek zakonski suprug Željko Pašajlija.

Branislava PašajlijaBRANISLAVA PAŠAJLIJA • INSTAGRAM / INSTAGRAM

Ipak, kao da je ništa od toga ne dotiče, Branislava se na brojnim javnim događajima pojavljivala nasmejana, ruku pod ruku sa Vuksanovićem, dok je njen mališan bio sa ocem u Crnoj Gori.

Kako Pašajlija do kraja ostaje misteriozna i odbija da daje izjave za medije, jedini način na koji odgovara na prozivke je njen "Instagram" profil, te je upravo ovu platformu iskoristila i ovaj put da stavi tačku na sve glasine.

Ona se konačno fotografisala sa sinom, a ove emotivne susrete nakon dugog vremenskog perioda ispratila je izlivima nežnosti, kao što su: "majkin cvetić-svetić", "život", "sreća najveća"...

Ove dirljive fotografije su mnogima promenile utisak o Branislavi, te su joj isto predočili u komentarima, ali su i dodali da je bilo primereno da sačeka da se sudski razvede (ako je uopšte pokrenula brakorazvodnu parnicu) pre nego što javno počne da se razmeće vezom sa takođe još uvek zakonski venčanim muškarcem.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u