Showbiz

NIJE MOGAO VIŠE DA TRPI! Tamaru OSTAVIO hrvatski milijarder, evo zbog čega!

Objavljeno: 18.01.2017 | 12:02Izvor: medio.rs

Biznismenu je dojadilo da trpi bahato ponašanje novopečene pevačice.

Učesnica najgledanijeg rijalitija u regionu 'Farma' Tamara Đurić pokušavala je na sve načine da sakrije identitet hrvatskog milijardera kojeg je upoznala na svom nastupu u jednom tamošnjem klubu. 

Međutim, kako saznajemo, biznismenu iz Hrvatske dojadilo je Tamarino bahato ponašanje, pa je odlučio da okonča njihovu dvomesečnu ljubavnu romansu.

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

To je prava ludača. Njoj niko ne može da udovolji. Ona se ponašala prema njemu kao da je balavac, čak ni njegov Božić nije želela da ispoštuje! Kada bi ušli u butik i on postavio pitanje koliko košta neki komad garderobe ona bi se smrtno naljutila na njega, govorila mu je da je na taj način blamira i momentalna odlazila u hotel. Ona je jedno čudovište - otkriva dobro upućeni izvor za Pink.rs i dodaje: 

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

Tamara je tog uglednog čoveka terala da jedu picu sa kioska iako je znala da on to ne podnosi. Sve je radila kako bi ga izbacila iz takta. On je ispunjavao sve njene hirove sve vreme dok su bili zajedno, slao privatne avione, plaćao joj sve, ali mu je to njeno ponašanje preselo i odlučio je da raskinu.

Bivšu farmerku i klaberku pokušali smo da dobijemo, međutim,  ona je ostala nedostupna za komentar.

Autor: M. K. 

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u