Showbiz

NEVERICA! STANIJA PRIZNALA KOJE JE SVE OPERACIJE URADILA, A JEDNA ĆE VAS POSEBNO IZNENADITI!

Objavljeno: 17.10.2017 | 21:01Izvor: Puls

Stanija Dobrojević je dosad javno priznala samo da je hirurškim putem uvećala grudi, ali o drugim korekcijama nije bilo ni reči.

Iz nepoznatog razloga, starleta je odlučila da otvoreno nabroji šta je sve promenila na svom telu.

Stanija DobrojevićSTANIJA DOBROJEVIĆ • PRIVATNA ARHIVA / PRIVATNA ARHIVA

- Davno sam uradila grudi, o tome sam više puta javno pričala (trojke!) urađene sa merom da savrseno idu uz moju visinu i građu, a razlog je bio da više ne moram da nosim grudnjak sa umecima i da konačno mogu da nosim haljine sa otvorenim leđima. Odluka na taj korak mi je i te kako podigla samopouzdanje i osećala sam se ženstvenije i privlačnije. Guza mi je prirodna, oduvek je bila poveća, i da bi ostala podignuta i obla za to je zaslužen trud, rad i znoj u teretani! Trbušnjaci, struk - isto! Sledeće, najčešće pitanje: usne. Otkako sam njih uradila, čitavo lice dobilo je egzotičniji oblik, i žao mi je što nisam počela da ih radim mnogo ranije. Urađene su skroz sa merom, prirodnog izgleda -hijaluronom - otvorila je dušu Stanija, a zatim dodala da se za silikonom ne poseže nikako.

- Poslednji moj estetski zahvat za koji niko ne zna bili su podočnjaci koji su me mučili poslednjih par godina da ni mejkap više nije mogao da im pomogne, i prezadovoljna sam efektom - iznenadila je ovim priznanjem Dobrojevićeva.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u