Showbiz

NE DRUŽI SE SA KOLEGAMA! Miroslav Ilić progovorio o novom sastavu ŽIRIJA PINKOVIH ZVEZDA! (FOTO)

Objavljeno: 28.10.2016 | 10:39Izvor: medio.rs

Pevač otkrio šta misli o Dari Bubamari, Aleksandri Radović, Šabanu Šauliću, Dragani Mirković i Zorici Brunclik.

Miroslav Ilić dve godine proveo je u crvenoj stolici u emisiji ”Pinkove zvezde”. Treća sezona je počela, a žiri je u potpuno izmenjenom sastavu, a evo kako to komentariše popularni pevač.

Žiri ”Pinkovih zvezda” je potpuno izmenjen. Mnoge je zanimalo zašto u crvenoj stolici nije ni jedan član koji je do sada bio. Iako se više ne sreću na snimanju emisija,MiroslavCecaMarinaBora i Haris se i dalje druže.

– Jednostavno je produkcija odlučila da promeni žiri, nije bilo do mene. Svi mi nedostaju. Sa svima se uredno čujem, stvarno smo ortaci – rekao je Miroslav i dodao da bi mogao da se uklopi i sa trenutnom ekipom.

– Imam svoje mišljenje, koje niko ne može da ospori. Mogu da se složim sa svima, a i ne moram. Nebitno da li pored mene sede DaraŠabanZorica

Mnoge je najviše zanimalo kako bi se Miroslav slagao sa Zoricom s obzirom da neko vreme nisu bili u harmoničnim odnosima.

– Možda bi nam se mišljenja o kandidatima podudarala, pošto smo narodnjaci. Aman-zaman, mi se nikad nismo svađali. Ona me nikad nije pljuvala, niti sam ja nju. Samo sam iznosio svoje mišljenje. U jednom periodu mi se nije dopadalo to što ona i Kemiš rade, otišao sam od njih, doviđenja i ajde zdravo. To je bilo sve što sam im rekao. Imam svoje mišljenje i ne libim se da ga javno iznesem, a ako se to nekome ne sviđa, onda je to njegov problem.

Nije tjana da Miroslav nema mnogo prijatelja na estradi, a razlog je manjak njegovog slobodnog vremena.

Marina Tucaković i Miroslav Ilić Pinkove zvezdeMarina Tucaković i Miroslav Ilić, Foto: Screenshot

– Živim normalan život i malo imam prilike da se viđam i ispijam kafe s njima. S malo njih imam dodira. O čemu da pričam sa ostalima? O automobilima, bundama, nakitu? To me ne interesuje! Volim ljudima da govorim neke druge stvari, a danas je više od pola estrade palo pod uticaj novca i slave.

Autor: B. R.

  • pink.rs

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u