Showbiz

MLADEN OČAJAN ZBOG RASKIDA SA OKUKOM Šta će mi život bez Branke!

Objavljeno: 19.08.2017 | 11:29Izvor: Alo!

Mladen Vuletić, učesnik „Parova”, proživljava veoma težak period nakon što je raskinuo ljubavnu vezu sa nekada bivšom cimerkom Brankom Okukom.

Naime, iako je sve ličilo na to da će Mladen i Branka svoju vezu krunisati brakom, pre nekoliko dana rijaliti par je odlučio da stavi tačku na svoju romansu. Branka je potvrdila raskid za „Alo!“ i navela da joj je teško što više nisu zajedno.

- Mi smo bili najiskreniji par u vili što se tiče emocija. One nikada nisu bile sporne, već neke sporedne stvari. Problem je što je on previše dobar i valja svima osim sebi. Teško mi je, ali vreme će učiniti svoje - zaključila je Branka.

Mladen, s druge strane, mnogo više pati.

- Branka je otišla iz naše kuće pre neki dan. Pokupila je kofere i otišla kod drugarice. Čujemo se mi stalno i pričamo i o nama i o pomirenju, ali jednostavno ne možemo da nađemo zajednički jezik. Neke sitnice i sa moje i sa njene strane dovele su do toga da se raziđemo. Mi se volimo i sve, ali nam jednostavno ne ide. Patim i mnogo mi je teško. Nismo se uopšte odvajali. To je najbolja žena koju sam imao - tužno kaže Mladen.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u