Showbiz

MIRA ŠKORIĆ ZA KARLEUŠU KAŽE DA JE NAJVEĆA ZVEZDA NA BALKANU: A evo šta Jelena misli o njoj!

Objavljeno: 12.10.2017 | 16:33Izvor: Kurir

Dugogodišnjoj netrpeljivosti koja je vladala između Jelene Karleuše i Mire Škorić došao je kraj!

Iako je Mira godinama podrugljivo imitirala Jelenu, crnokosa pevačica je odlučila da plavokosu koleginicu javno proglasi najvećom zvezdom na Balkanu. Karleuša se pozitivno iznenadila kada je čula za taj kompliment, pa je odlučila da Miri uputi reči podrške i da tako zauvek zakopaju ratne sekire

"Verovatno mi se nešto loše sprema kada je Mira rekla da sam zvezdetina", sa osmehom je rekla Jelena, a zatim objasnila zašto, po njenom mišljenju, Mirina karijera stagnira.

FOTO: ALEKSANADR JOVANOVIĆ CILE

"Mira je jedan veliki pevač! Ona je godinama bila u senci, a ja se nadam da će joj emisija „Tvoje lice zvuči poznato” pomoći da se na velika vrata vrati na scenu i konačno zauzme mesto koje joj pripada. Smatram da, za razliku od nekih koji bez pokrića zauzimaju estradni prostor, jedan pevač kao što je Mira mora da ima svoju poziciju", rekla je Karleuša i dodala:

"Ona je uvek bila manje ambiciozna, stalno je bila u senci nekih svojih „drugarica”, sad se te senke oslobodila i konačno ćemo videti Miru u punom sjaju", zaključila je Jelena, aludirajući na prijateljstvo Mire Škorić sa Svetlanom Cecom Ražnatović, koje se bez objašnjenja naprasno prekinulo.

Podsećamo, Mira je dok se družila sa Cecom redovno imitirala Karleušu, pa ju je prozivala da je „luda Nasta”, koja ne poznaje padeže. Mira i Ceca su bile velike prijateljice više od dvadeset godina. U medijima se spekulisalo da je Škorićeva prekinula kontakt sa Cecom jer nije mogla da joj oprosti neke poslovne odluke i druženje sa prijateljima koji Škorićevoj nisu odgovarali.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u