Showbiz

Milan Stanković: Zaljubio sam se u "ludu ženu"!

Objavljeno: 25.07.2014 | 09:42Izvor: Puls

Malo je nostalgičan

Pop pevač Milan Stanković na društvene mreže postavio je dve fotografije koje su zabeležene u trenucima njegove dve velike pobede – 2010. kada je publika izglasala da će on predstavljati Srbiju na „Evroviziji“ i drugi put kada je od publike dobio najviše glasova na „Pink festivalu“.

Stanković priznaje za „Pulsonline“ da je pesma „Luda ženo“ značajno osvežila njegovu karijeru.

–Na prvo slušanje sam se zaljubio u „Ludu ženu“. Pripremana je za novi album na kome će se naći uglavnom energične pesme koje zvuče zrelije od faze elektropopa, pesme „Face“ i „Solo“. Mislim da je „Luda žena“ došla kao osveženje i uvod u nešto što temeljno pripremam. Voleo bih još jednom da se zahvalim naciji koja me je svojim glasovima stavila na prvo mesto i izdvojila. Prvi put je to bilo 2010. sa Bregovićevom evrovizijskom pesmom „Ovo je Balkan“, a drugi put pobedom na „Pink festivalu“, izjavio je Milan za „Pulsonline“.

Mnoge javne ličnosti su imale svojih pet minuta slave i nisu ih iskoristili na pravi način. Zato smo proverili sa Stankovićem kako on misli da iskoristi veliku popularnost koju je dobio zahvaljujući pesmi „Luda ženo“.

–Smatram da sam sazreo u svakom smislu i trudim se da tu energiju prenesem i na svoju publiku. U to će nakon dužeg perioda imati priliku da se uvere i Beograđani jer u četvrtak nastupam ovde, a posle toga sa bendom krećem u Bosnu gde me očekuje velika letnja turneja, a o rasporedu nastupa će svi biti blagovremeno obavešteni na mojoj oficijalnoj stranici na mreži „Facebook“ koja broji 230.000 mojih fanova, reka je Stanković.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u