Showbiz

Milan Stanković o Radi: Jednom sam se opekao!

Objavljeno: 31.07.2014 | 22:29Izvor: Telegraf.rs

Teško je kada su dve javne ličnosti u vezi

Popularni pevač Milan Stanković od kako se pojavio na sceni ne prestaje da intrigira javnost i medije. O njegovom raskidu sa koleginicom Radom Manojlović se još uvek priča, a tračevi da je u sukobu sa rođenom majkom nedavno su kulminirali.

- Majku volim najviše na svetu, nikakve svađe nije bilo između nas, poznato je da sam jako slab na nju, ja se ponašam kao da sam ja njoj roditelj a ne ona meni, poznato je i da sam oca izgubio kada sam imao samo četiri godine, pa je jasno da je meni moja majka na piadestalu i naravno da je sa njom sve u najboljem redu – rekao je Milan Stanković za ekipu emisije “Glamur” televizije “Hepi”.

Na pitanje da li je napokon pronašao devojku, Milan je otkrio da nikada više neće ponoviti istu grešku i javno se eksponirati sa svojom izabranicom.

- Jednom sam se opekao, mislim da je zaista teško kada su dve javne ličnosti u vezi i da to ne valja. Što se mog ljubavnog života tiče ja sam se i ranije trudio da ga sakrijem ali trenutno nemam šta da krijem i ona moja pesma ,”Kada si solo” je i dalje aktuelna – zaključio je Stanković.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u