Showbiz

Majka Andreje Pejić: "Srećna sam što mi je sin postao ćerka"

Objavljeno: 28.07.2014 | 18:04Izvor: Super žena

O promeni pola Andrej Pejić je sam obavestio svoje fanove na društvenim mrežama i istakao da mu je porodica bila velika podrška u čitavom procesu.

"Andrej će ubuduće biti devojka. Verujte, to je veliki korak i vrlo teška promena. U svemu što radi oduvek je imao podršku porodice i svi smo zajedno učestvovali u svemu ovome. Sve vreme smo ga podržavali. Srećna sam što imam ćerku“, izjavila je njegova majka Jadranka Pejić, a prenosi „24 sata“.

Nakon operacije Andreja se sama obratila fanovima na društvenim mrežama i obavestila ih o operaciji, te zahvalila svima na podršci. 

"Svi imamo jednaka prava i ne bi trebalo da ocenjujemo jedni druge po tome kog smo pola“, rekla je Andreja i dodala da je oporavak od operacije trajao tri meseca. 

Svoju priču u javnosti je odlučila da podeli jer se, kako kaže, oseća odgovornom i nada se da će inspirisati ljude da više govore o ovoj temi i uveriti ih u to da smo svi jednaki. 

Andreja se potom na Instagramu šalila da je "neverovatan osećaj ponovo se roditi kao devica" uz fotografiju kraj okeana.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u