Showbiz

LAZIĆI I LUKAS U PROVODU Posle svađe sve je slađe!

Objavljeno: 16.07.2017 | 08:33Izvor: Alo!

Mnogo buke ni zbog čega! Ana Sević, Darko Lazić i Aca Lukas zajedno su se provodili u Budvi proteklog četvrtka, saznaje „Alo!”.

 

  • Nakon priča da nije samo Sonja Vuksanović bila neverna u braku sa Lukasom i da se viđala sa proslavljenim košarkašem Markom Jarićem već da je i Lukas varao nju, i to sa pevačicom Anom Sević, akteri ove poprilične zavrzlame ludovali su zajedno u Budvi i slavili 25 godina kluba „Trokadero”.

 

Izgleda da od priče da se Sevićeva razvodi zbog afere sa Lukasom nema ništa. Da li su se slegle strasti, pa je Darko Lazić oprostio svojoj dragoj, ili sa Lukasom zaista nije imala ništa, tek sve troje su, izgleda, ostali u dobrim prijateljskim odnosima, a to su i dokazali provodom u Budvi.

- Te večeri je poznati klub u Budvi slavio 25 godina postojanja. Došlo je mnogo pevača, koji su godinama tu nastupali, kako bi uveličali proslavu. Između ostalih, bio je tu i bračni par Sević-Lazić, kao i Lukas. U jednom trenutku su naleteli jedni na druge i mogu vam reći da je u onolikom klubu sve stalo. Svi su gledali kako će proći taj susret - priča izvor „Alo!” koji se tu zatekao.
Ono što je, kaže, sve iznenadilo jeste da su se sve troje najsrdačnije pozdravili.

Ana i Darko u Ana i Darko u "Trocaderu", Foto: Privatna arhiva

- Svi su očekivali da dođe do neke prepirke, svađe, pa čak možda i do okršaja. Zaista je u tom trenutku sve bilo otvoreno. Niko, međutim, nije očekivao ono što se desilo. Oni su se srdačno pozdravili, izgrlili, izljubili... Kao da se ništa nije desilo. Onda su seli zajedno i do kraja večeri sedeli i uživali - priča naš izvor i dodaje da su sve vreme pogledi prisutnih bili uprti u njih, ali da se oni nisu obazirali na to.

- Da nismo čuli ono što se pričalo za Anu i Lukasa i moguć razvod od Darka, niko, gledajući njih troje, ne bi mogao da pretpostavi da je tu bilo nekih problema. Zaista su izgedali kao dobri prijatelji - završava naš izvor.

Podsetimo, nakon što je otrkriveno da je Sonja Vuksanović navodno u vezi sa Markom Jarićem, što je na kraju dovelo do njenog razvoda sa Lukasom, mediji su objavili da je i Aca šarao dok je bio u braku. Navodno, Lukas je dok je bio sa Sonjom bio i sa Anom Sević. Ana Sević je nakon tih otkrića spakovala kofere, otišla u Tursku i nije se oglašavala. Darko je u tim danima bio nedostupan za komentare, a tek nedavno, kad su proslavili treći rođendan ćerkici Loreni, Ana i Darako su za „Alo!” istakli da su srećni i zaljubljeni, ali da nikakve tračeve neće da komentarišu. Susret sa Lukasom u Budvi bio je prvi posle svih priča, a izgleda da su na ovaj ili onaj način svi rešili da pređu preko svega i da nastave gde su stali.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u