Showbiz

LAŽE NAROD Ovo je pravo zanimanje Jelene Golubović

Objavljeno: 29.10.2017 | 12:28Izvor: Alo!

Otkrivena je velika prevara Jelene Golubović, lažno se predstavlja.

Dok su odgovarali na pitanja novinara, potegla se i priča o popularnosti Jelene Golubović, koja je ranije izjavila kako je ona omiljena žena na Balkanu, što je izazvalo burne reakcije zadrugara, nakon čega je Jelena tvrdila da je rekla kako je voljena u zemlji, ali ne i u celom regionu.

- Omiljen lik u narodu je velika čast. Biti u rijalitiju nije mala stvar - rekla je Jelena.

 

U celu priču umešala se Zorica Marković, jer je njoj Jelena pričala o ovoj listi omiljenih ličnosti na našim prostorima.

- Ja sam zahvalna ovoj velikoj kući, što mi je pružila mogućnost da zaradim i ostvarim svoje ciljeve. Rekla sam da mene ne zanimaju titule, a onda je Jelena dodala da je predložena za omiljenu ličnost na Balkanu. Ja sam joj rekla da laže i da je Đoković omiljena ličnost. Ona se ljutila na mene, zašto ja njoj ne verujem. Ostalo je da ona meni odgovori gde je to predloženo i koje su još ličnosti predložene - izjavila je Zorica Marković.

Glumica i rediteljka sve vreme svađala se i sa novinarom Milanom Miloševićem, koji je trenutno u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga".

- Ja sam kvazi-novinar, ali kod tebe je sve kvazi! Pet godina lažeš narod, bagro jedna ljudska. Svi vidimo da si najomiljenija, ti si divna jedna žena - ironičan je bio Milan Milošević.

Oterala sam je uza zid. Uhvatila sam je u laži! Je*ali te šampioni više, sedaj dole! - završila je Zorica Marković svoje izlaganje.

U ovom delu rasprave otkriveno je pravo zanimanje Jelenino, da vara narod i da je rijaliti igrač, a ne rediteljka!


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u