Showbiz

KRISTIJAN MOLI SUD: Ne šaljite me u zatvor dok ne prođe "Farma"!

Objavljeno: 02.09.2015 | 22:17Izvor: Telegraf.rs

Golubović je, navodno, naveo da će od učešća u rijaliti programu zaraditi veliku količinu novca, i da će mu te pare propasti ako ga država pošalje na izdržavanje zatvorske kazne

Kristijan Golubović je, navodno, podneo molbu za odlaganje izvršenja zatvorske kazne dok se nalazi u rijalitiju “Farma“.

Popularni farmer je, kako nezvanično saznaje Kurir, ugovor koji je sklopio sa televizijom Pink dostavio Prvom osnovnom sudu, navodeći da je zaključio dogovor o početku posla, odnosno, učešću u rijalitiju “Farma” koje će njegovoj porodici obezbediti materijalnu sigurnost.

KRISTIJAN U PANICI: Neću da se igram, OSTAVIĆE ME ŽENA!

– Kristijan je naveo da će od učešća u rijaliti programu zaraditi veliku količinu novca, i da će mu te pare propasti ako ga država pošalje na izdržavanje zatvorske kazne 2. oktobra, kako je ranije odlučeno – kaže izvor dnvnog lista i dodaje:

– On je od svih farmera ugovorio najbolje uslove, što znači i najbolji honorar, čega ne želi da se odrekne. Kristijan “Farmu” vidi kao odličnu priliku da zaradi, i bitno mu je da tamo ostane što duže. Nada se da će mu nadležni izaći u susret, a od kazne ne beži.

Foto: Promo

Foto: Promo

Golubović je, podsetimo, osuđen u januaru 2014, jer je četiri godine ranije uhapšen dok je prodavao drogu u crkvi. Tada je dobio 14 godina zatvora, ali mu je Apelacioni sud tu kaznu smanjio na osam godina, što će mu biti umanjeno za vreme provedeno u pritvoru.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u