Showbiz

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ: Ja sam genije, govorim 7 jezika i znam 12 zanata!

Objavljeno: 17.09.2014 | 13:44Izvor: Telegraf.rs

- Nema toga što ne može da se savlada, stvoren sam za sve. Šta ne znam, a zanima me, ja naučim - izjavio je Golubović

Kristijan Golubović navodi da živi od prodaje slika i od ultimat fajt mečeva, da ne postoji stvar koju on ne zna da uradi, kao i da je njegova žena sa njim izgubila nevinost u 27. godini, a zatim i zatrudnela.

- Ja sam slikar, tako da zarađujem prodajom slika. Takođe, imam prihod od mečeva sa sportskih takmičenja u ultimat fajtu, tu su i reklame koje snimam. Kad sve to spojite, skupi se. Šta ne znam, a zanima me, ja naučim. Nema toga što ne može da se savlada, stvoren sam za sve! Znam 12 zanata, devet plesova, sedam jezika govorim, šijem i kuvam. Rođen sam kao mali genije! Kad nešto radim, to činim najbolje što znam i ne odustajem dok to ne ostvarim – rekao je Golubović koji je ponovio da ne voli bahate izoperisane devojke koje su, kako kaže, okićene implantima.

- Unakažena stvar nikoga ne zanima! Veštačkim izgledom ne treba nijedna devojka da se diči. Rekao sam da osoba s kojom budem planirao porodicu mora da bude seksualno neiskusna. Moja žena je sa mnom izgubila nevinost u 27. godini, trudna je i dobićemo dete – zaključio je Kristijan.

(Izvor: Naše novine)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u