Showbiz

Jelena Krunić iznela SKANDALOZNE tvrdnje o Aleksandrinoj trudnoći, a onda otkrila GDE je novac koji je Ljubina ćerka zaradila u rijalitiju!

Objavljeno: 19.05.2017 | 09:45Izvor: Telegraf.rs

Jelena nikad žešće nije prozvala Ljubu i Aleksandru, a ono što tvrdi da je istina, ako se ispostavi da jeste, šokiraće sve koji prate srpski rijaliti

Jelena Krunić bez dlake na jeziku progovorila je o trudnoći Aleksandre Subotić, kao i o njenom odnosu sa majkom Ljubom Pantović!

Naime, izrevoltirana time što je Ljuba proziva u svojim uključenjima na Fejsbuku, Jelena je odlučila da progovori i otkrije priču za koju ona tvrdi da je istinita.

Foto: Instagram/jelena_krunic

Foto: Instagram/jelena_krunic

– Ljubisavka čuva kod sebe sve dro*ine (Aleksandrine) kartice i sav njen “novac”. Elem, pošto je kara*ondžula napustila “vilu” i sa svim tim karticama je sad napolju ona planira dolazak ovde. A otkriću vam i zašto!!! Jer zbog njenog pljuvanja produkcije i svih čelnika Aleksandra će dobiti brabo*ak od ovce na račun i sve što joj je obećano (scenario) neće biti plaćeno. Pa se Ljubisavka uplašila i sad brže za Srbiju u “Hepi TV” ( jer će uskoro kraj rijalitija, a Aleksandri je legla samo jedna uplata) da pokuša da isprosi tu jad i bedu što su joj obećali zarad scenarija – počela je Jelena, a onda se dotakla i Aleksandrine trudnoće.

Foto: Facebook/ljuba.pantovicsubotic

Foto: Facebook/ljuba.pantovicsubotic

– Ljubinko, no, no zarađivati na vašoj sramoti. Vidiš da si ga isfurala odavno. Inače, pre sedam dana procureo je video sa gadnim krvavim uloškom oštrokondže Aleksandre, što znači da je imala menzis i da bebe nije bilo ni u najavi – tvrdi Jelena koja trenutno boravi kod dečka u Švedskoj.

parovi aleksandra david

Ostaje da vidimo kako će joj Ljuba odgovoriti, ali i Aleksandra koja je glavna figura u čitavoj priči.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u