Showbiz

GRUPNO VENČANJE U PAROVIMA! Evo koja će četiri para izgovoriti sudbonosno DA pred kamerama!

Objavljeno: 29.05.2017 | 19:15Izvor: medio.rs

Kolektivno venčanje u rijalitiju "Parovi" zakazano je za 11. jul! Čak četiri para bi trebalo tog dana da izgovore sudbonosno "da" pred kamerama Hepi televizije

Svadba Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića bila je veoma gledana, pa se produkcija nada da će i kolektivno venčanje imati dobar rejting.

- Četiri para će se zakleti na večnu ljubav pred kamerama. Dalila Mujić i Dejan Dragojević, Branka Okuka i Mladen Vuletić, Zerina Hećo i Nikola Lakić, kao i Mirjana Praizović i tamnoputi Kameron Mejfild Kem imaće svadbu u "Parovima". Njihove ljubavne sastanke i rastanke publika prati mesecima, a svi su već imali i seks pred kamerama. Neki od njih su se i verili. Produkcija je zato odlučila da im svima pokloni svadbu i napravi dobar šou - kaže izvor iz Hepi televizije.

On dodaje da je ovo prvo grupno venčanje u rijalitiju u Srbiji.

- Publika će prvi put moći da vidi nešto ovako. Mislimo da će biti zanimljivo pratiti pripreme za venčanje, pa i samu svadbu osmoro ljudi - kaže naš sagovornik.

Stiže i Kineskinja u šou

U rijaliti "Parovi" uskoro ulazi Kineskinja! Ovom šou-programu nedavno se priključio crnac Kameron Mejfild Kem, pa je produkcija odlučila da okupi internacionalne takmičare. Zbog toga sada tragaju za Kineskinjom koja bi se dobro uklopila u ekipu.

INFORMER.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u