Showbiz

(FOTO) BALKANSKI NOSTRADAMUS: Nek se Ana Nikolić čuva, može da IZGUBI BEBU!

Objavljeno: 11.01.2017 | 11:30Izvor: medio.rs

Voditelj Televizije Pink Ognjen Amidžić i ovog utorka ugostio je zanimljive goste koji gledaocima najgledanije televizije obećavaju sjajno veče uz Amidži šou

U njegov studio došli su Maja Nikolić, članica žirija Pinkovih zvezda, pevačica Milica Pavlović i doktor Mevludin Duvančić, koga još nazivaju i balkanskim Nostradamusom.

On je poznat kao neko čija proročanstva dižu veliku prašinu u javnosti, a mnoga od njih se i ostvaruju. Njegova poslednja vizija u nizu, koja se odnosi na Anu Nikolić i Stefana Đurića Rastu, zabrinula je sve gledaoce kraj malih ekrana.

Naime, Ognjenovi gosti su prokomentarisali vest o trudnoći pop pevačice Ane Nikolić, a onda je doktor Duvančić izneo šokantno predviđanje zbog kojeg su nakratko zanemeli svi u studiju.

- Mislim da će biti devojčica, ali imaće Ana probleme sa trudnoćom. Treba da se čuva narednih meseci, da ne dođe do spontanog pobačaja. Već je imala slično iskustvo, pa treba da se čuva - otkrio je Duvančić, nakon čega su svi gosti izrazili želje da sa Aninom trudnoćom sve bude u redu i da se ovaj put Duvančićevo proročanstvo ne ostvari.

Duvančić je želeo da skrene pažnju još nekim javnim ličnostima da treba da pripaze na ponašanje i zdravlje u 2017. godini.

- Cecin sin će imati jedan ekces u noćnom klubu, neka se čuva brze vožnje. Dragana Mirković neka prati hormone i štitnu žlezdu, a Halidu Bešliću preti saobraćajna nesreća -poručio je on.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u