Showbiz

DUŠICA GRABOVIĆ UDARILA NA STARLETU: Sandra Afrika je za Staniju Vitni Hjuston! (FOTO)

Objavljeno: 24.07.2016 | 14:39Izvor: medio.rs

Na pomolu je novi estradni rat.

Starleta Stanija Dobrojević izazvala je veliku pažnju kada je objavila spot za svoju prvu pesmu “Glavni akteri” koja je na Jutjubu do sada preslušana već skoro dva miliona puta. Njene vokalne sposobnosti glavna su tema već nedeljama, a svoj sud dale su i pojedine poznate ličnosti koje se bave muzikom.

Pevački talenat pobednice “Farme 6” prokomentarisala je za Pink.rs i učesnica sedme sezone najgledanijeg rijalitija, pevačica Dušica Grabović.

Dušica Grabović // Foto: Andrej NihilDušica Grabović // Foto: Andrej Nihil

– Svako se danas dohvati mikrofona. Stanija je veoma lepa devojka, ja je lično ne poznajem, mogu samo da kažem da lepo izgleda, a što se tiče njenih vokalnih sposobnosti… Vidi, učili su mnogi da pevaju, naučiće verovatno i ona, ali, koliko sam ja slušala neke stvari koje ona peva, očigledno nema sluha za to. Ima dečiji glas, kao da nije sazreo, a ona je jedna zrela devojka. Meni to ne zvuči ništa specijalno, iskreno – rekla je Dušica koja nije optimistična kada je reč o Stanijinoj pevačkoj karijeri.

– Koliko god da se trudila, čisto sumnjam da će naučiti. Vrlo brzo će ona odustati od toga, estradne ajkule će da je progutaju – predviđa Dušica.

Stanija Dobrojević // Foto: Pink.rsStanija Dobrojević // Foto: Pink.rs

Pojedinci su svojevremeno i u pitanje dovodili i vokalne sposobnosti Sandre Afrike, koja je danas jedna od najplaćenijih pevačica u regionu. Grabovićeva je iskoristila priliku i da uporedi ove dve mlade devojke.

– Sandra Afrika je nekako naučila da peva, donekle zvuči kako treba, skidam joj kapu za sve što je uradila. Da sam na Stanijinom mestu i da nemam nimalo talenta, a ona ga svakako nema, meni bi bilo žao da bacim novac na to, ako sama ulaže. Ona jeste skromna i priznaje da uči, ali kada je rekla da joj nije uteha što bolje peva od Sandre i Nikolije… Onda sam se stvarno slatko nasmejala. Nikolija i Sandra Afrika su za nju Vitni Hjuston. Vratiće se svom primarnom pozivu, bolje joj je da nešto drugo da radi, a ja joj želim sreću – završava Dušica.

Sandra Afrika i Nikolija Jovanović // Foto: Pink.rs, YouTube PrintscreenSandra Afrika i Nikolija Jovanović // Foto: Pink.rs, YouTube Printscreen

Poslušajte kako Stanija Dobrojević peva uživo:

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u