Showbiz

ĐANIJA JURE ZELENAŠI: Pevač u dugovima do guše!

Objavljeno: 13.08.2017 | 11:45Izvor: Kurir

Radiši Trajkoviću se javili momci iz inostranstva i zahtevali da im vrati 10.000 evra koje je davno od njih pozajmio uz kamatu

Radiša Trajković Đani opet je u dugovima do guše! Taman što se izvukao iz problema i stao na noge, folker se po drugi put zadužio kod zelenaša, koji ga jure da im vrati pare.

- Kad je Đani bio u haosu zbog problema s kockom, a u to vreme nije zarađivao kao danas, zadužio se kod mnogo ljudi. Uglavnom je svima vratio ono što im je dužan kad je prodao kuću u Mirijevu ispod cene, ali ostali su još neki „nezatvoreni računi“. Pre nekoliko dana javili su mu se momci koji su zahtevali da im što pre vrati pare koje je uzeo. Mislim da je u pitanju oko 10.000 evra glavnice, na koju je dosta narasla kamata. Trajković je pokušavao da se izvuče i eskivira taj dug, ali moraće da vrati na njihovo insistiranje. Sreća njegova pa sada ima novca da im da, u suprotnom bi imao ozbiljne probleme s obzirom na to da se radi o opasnim ljudima iz inostranstva - otkriva jedan Đanijev prijatelj za naš list.

Pozvali smo folkera za komentar, ali bio je nedostupan.

Podsetimo, Radiša Trajković se pre dve i po godine zadužio oko 200.000 evra zbog kockarskih dugova, pa je bio prinuđen da proda svoju vilu u Mirijevu za 120.000 evra. Deo dugova vratio je od tih para, dok je za drugi deo odvajao od honorara. Folker se s porodicom preselio u stan, a u međuvremenu se opametio i prestao da se kocka.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u