Showbiz

Da li biste pili šampanjac iz dojke Kejt Mos?

Objavljeno: 22.08.2014 | 15:25Izvor: Telegraf.rs

Za sve ljubitelje glamuroznih ekstravagantnih stvari, a posebno erotike i istorije u kombinaciji s visokom modom, i sve to zaliveno luksuznim šampanjcem, stiže čaša koja će zadovoljiti kriterijume svakog ko ima instančan osećaj za stil.

Otkako se pre četvrt veka pojavila na modnoj sceni, britanski super-modelKejt Mos poznata je po svojim ekscentričnim ispadima, ali je sada, po svemu sudeći prevazišla samu sebe.

Njena leva dojka poslužila je kao model čašama za šampanjac!

Ovim seksi čašama mondenski restoran “34” iz Londona proslavio je 25. godinu Kejtinog radnog staža, a ideju su uzeli iz legende prema kojoj su prvi šampanj-kupei, odnosno okruglaste čaše za nazdravljanje u luksuznom napitku, napravljene prema obliku leve dojke ozloglašene francuske kraljice Marije Antoanete.

- Oduševljena sam svojim učešćem u ovom projektu i veoma sam uživala u kreiranju ove predivne čaše. Velika je čast naći se u društvu Marije Antoanete, jedne tako intrigantne i nestašne žene. Uostalom, šampanjac uvek povezuje sa proslavama i srećnim događajima u životu – rekla je četrdesetogodišnja Kejt.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u